Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, a rendes pasik miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, a rendes pasik miért lesznek "legjobb barát" kategória?

Figyelt kérdés

mindenhonnét ezt hallom... annyira tipikus: a lánynak 8 éve nem volt normális pasija, csak olyan, aki megdugta+kidobta. És normálisak is nyomultak nála, de ők nem voltak jó neki. Ahogy ő mondta: "akivel én gondoltam volna komolyan, azok velem nem, illetve akik meg velem igen, azokkal meg én nem tudom komolyan"

MI A TITKA???

2016. nov. 10. 23:37
 1/7 anonim ***** válasza:
71%

Nincs vonzalom.

De egyrészt, csak azért, mert nem szeretett bele abba a lányba, aki ezt szerette volna, még lehet rendes pasi. És attól, hogy nyomult rá, nem lesz valaki rendes.

Másrészt: a rendes srácok is tudnak párt találni. Nekem párom tipikusan a jó fiú kategória: rendesen tanul, sportol, odaadó, figyelmes, kedves...stb. Nem volt sok barátnője, de azokkal is ő szakított, mert nem volt szerelmes. Ettől még nem lesz rosszfiú, csak kereste azt, akit szeretni tud, ami most össze is jött neki. Persze, közben sokan barátzónába tették, de én ennek csak örülni tusok, nyilván :)

2016. nov. 10. 23:48
 2/7 anonim ***** válasza:
75%

Hiányzik valami plusz a kapcsolatból, ami miatt barátság lesz és nem szerelem. Annyira buta ez az általánosítás, hogy a normális, rendes pasi automatikusan barátzónába kerül. Nálam csak az kerül, akire nem tudok úgy nézni, hogy vele párkapcsolatot is el tudnék képzelni (habár eddig az ilyen mindkét irányba is működött, pár randi után kiderült, hogy ők is csak barátnak tartanak). Nem feltétlen van meg a két ember közt a kémia, de nem azért mert a pasi túl rendes. Nem kell bunkó macsónak lenni, hogy csajt találjon az ember magának- ez a típus szimplán megszakítja a kapcsolatot a csajjal és keres mást, azért nincs a "barátzónában". Én is jártam olyannal aki a tipikus rendes kategóriában volt, de nem tudom ő miért volt más, mint egy másik aki szimplán haver lett. Egyszerűen a kisugárzása, személyisége olyan volt ami hamar megfogott, volt "szikra", míg más pasinál ez nem volt.

"akivel én gondoltam volna komolyan, azok velem nem, illetve akik meg velem igen, azokkal meg én nem tudom komolyan" - ez amúgy elég tipikus, hogy az embernek olyan tetszik/olyannak tetszik akivel nincs esélye, sokkal nehezebb olyat találni, hogy mindkét fél vonzódik a másikhoz és még komolyan is gondolják

(Az meg hogy kinek mi a normális változó. Itt gyikon nem egyszer mondta magát átlagos, normális, rendes pasinak olyan, aki amúgy nögyűlölő kommenteket írogatott, szörnyen negatívan állt mindenhez és az ember életkedvét is elvette. Csak hogy azért ilyen pasi nyilván nem jut a barátzónánál tovább és ilyenkor van az, hogy a csaj nem tud komoly kapcsolatot elképzelni vele. Ha tényleg normális a pasi, vagyis nem lenéző, egyenlőként kezel és nem nem süt róla az életutálat nem kerül kapásból a barátzónába.)

2016. nov. 11. 00:37
 3/7 anonim ***** válasza:
60%
Nincs kölcsönös testi vonzalom.Ez is lehet egy oka.
2016. nov. 11. 06:51
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem nincsenek férfi barátaim, és egy teljesen rendes férfi a párom :).

Aki meg a rendes pasit tényleg barátként tartja, és csak a tényleg bunkókkal megy el, az egy felszínes p.csa, és értelmes férfi kiszűri 2 perc alatt (tipikus plázacicc, vagy ha nem, akkor flegma, butuska).

2016. nov. 11. 09:23
 5/7 anonim ***** válasza:
64%

""akivel én gondoltam volna komolyan, azok velem nem, illetve akik meg velem igen, azokkal meg én nem tudom komolyan" " -- hát ezért, ezt nem tudom, miért kell elemezni.

Amúgy tapasztalatom szerint ezek a barátzónába tett fiúk valójában idegesítik a csajt. Attól nem vagy senkinek a barátja, pláne legjobb, hogy összetalálkoztok a munkahelyen vagy egyetemen, ahol amúgy is rá vagytok kényszerítve, hogy találkozzatok, de egy darab közös programotok nincs. Én mindig azt látom, hogy a lány nem annyira van oda a pasiért, csak az állandóan jár a nyomában, általában a csaj barátnőit is idegesíti, és panaszkodik a barátzónáról, pedig a csaj szíve szerint barátnak se tekintené, csak em akar bunkó lenni.

2016. nov. 11. 09:44
 6/7 anonim ***** válasza:
61%
nincs olyan, hogy rendes pasik meg nem rendes pasik. van személyiség, meg vannak tettek.
2016. nov. 11. 09:47
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
Akkor én fordítva vagyok bekötve. A párom amolyan "rendes pasi", a férfi barátaim meg kevésbé... ők azért kerültek "barátzónába", mert nem tartottam őket alkalmasnak párkapcsolatra.
2016. nov. 11. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!