Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek a lányokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a lányokkal való ismerkedésről Angliában?

Figyelt kérdés
Nehezebb vagy könnyebb mint otthon? Könnyebb vérűek az angol nők, vagy elutasítók? Az eddigi benyomásom az, hogy eléggé fennhordják az orrukat és nem túl kedvesek, nem túl nyitottak az ismerkedésre.
2017. ápr. 17. 12:33
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

8

Arra sok példa van, hogy angol pasik kelet európai nővel járnak, mert egymásnak tudnak dicsekedni, hogy ezt és ezt a külföldi lány milyen pózban dugta meg...totálisan kihasználják őket, a naiv kislányok pedig azt hiszik, mekkorát akasztottak azzal, hogy egy angol pasi őket választotta...pedig csak trófeának kellett.

Forditott felállást pedig nem nagyon lehet látni, nem ismerek olyan külföldi srácot aki angol nővel jött volna össze.

2017. ápr. 17. 14:32
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Ebben csak az a szép, hogy az igazi, született angol nők híresen rondák.

Na jó, csak kikívánkozott belőlem. De igaz!

Kollegám mesélte, nemzetközi cégnél dolgozunk. Londonban tanfolyam, két magyar, vagy húsz egyéb náció, főként helyiek. Az ebédlőben kevés hely, leültek egy kínai lány mellé, és beszédbe próbáltak elegyedni. Foghegyről válaszolgatott, mint kiderült, tősgyökeres londoni volt, többedik generációs. A kollégám elunta a csaj nagy arcát, és megkérdezte: a szüleidnek mosodájuk van, vagy éttermük?

Itt megszakadt a beszélgetés... :DD

2017. ápr. 17. 14:53
 13/16 A kérdező kommentje:

12

Az angol nők közül sokan hihetetlenül rondák ez tény. És emellé óriási arc/önbizalom/ego párosul, és mintegy követelik, hogy nekik mindenből a legjobb jusson.

Viszont ha kimész az éjszakába, akkor vannak szemrevaló kis teremtések is, szépen kiöltözve stb. Más kérdés, hogy az arcuk nekik is pont ugyanolyan nagy, ridegnek és barátságtalannak tűnnek, megközelíthetetlennek. Fura ez az egész társadalom itt amúgy, nem értem miként működnek. Különc egy faj...

2017. ápr. 17. 15:11
 14/16 anonim ***** válasza:

Az egész a felfogásról szól. Nyugaton keresgélsz a keleti eszmerendszereddel. Kinek kéne egy (most nem a minimálbér, hanem az országok helyzete miatt) csóró, a nyelvet rosszul beszélő magyar, aki medált vár, ha egyszer elmosogat?

Ez erősen kisarkítva olyan, mintha valami arab faszi svéd csajt akarna. Mert az pont ahhoz van szokva, hogy csicska legyen.

Nem vagyok angol, de szerintem ők úgy látják a magyar pasikat, mint én magyar nőként mondjuk a törököket. Lehet, hogy csúnya előítéletes ember vagyok, de ha külföldi pasi, akkor skandináv vagy nyugati. És még akkor sem biztos, hogy felvilágosult.

2017. ápr. 17. 15:51
 15/16 A kérdező kommentje:
Igen előítéletes vagy...de nincs nagy baj, ez jellemző a nőkre általában. Ettől nem vagy rosszabb mint más nők
2017. ápr. 17. 15:52
 16/16 anonim ***** válasza:
Szerintem sem rossz, ha nem akarok szolga lenni. Senki ne legyen kihasználva.
2017. ápr. 17. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!