Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a lányokkal való ismerkedésről Angliában?

1
És ezt miből gondolod, hogy lenézik? Ha ez így van hát akkor elég szánalmasak...

Akkor az ismerkedésben is fellelhető a diszkrimináció?
Az angol nők megnyilvánulása eddig azért tűnik furának, mert volt dolgom amerikai lányokkal és pont az ellentettjét tapasztaltam annak amit itt.
3
Mi van akkor ha nem minimálbért keres? Akkor már összejönnek?
Mi van akkor ha az angol nő is minimálbért keres? Akkor már összejönne egy kelet-európaival?
Szóval minden a minimálbéren múlik. Értem. Nagyon okos!

Milyen diszkriminációról beszélsz? Mindneki azzal ismerkedik, akivel akar, és ha neked nem jön le, hogy egy minimálbért kereső külföldi nem a legjobb pálya, akkor veled van a baj.
miért nem ismerkedsz más bevábdorló lányokkal? Ja, hogy az neked nem pálya?

7
Te olyan hülye vagy a köd. Mondtam már, hogy nem minimálbért keresek? Vagy neked kivan akadva az agyad és folyton azt hajtogatod, hogy minimálbér...minimálbér....minimálbér!!! RENDSZERHIBA!!! MINIMÁLBÉR!!! TÖRLÉS!!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!