Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedhetek ilyen lányokkal?
Én kicsit fura srác vagyok. A humorom nem az átlagos. Én konkrétan mindenből viccet csinálok ezért a körülöttem levő emberek általában csak nevetnek a vicceimen, de nem szállnak bele. Úgymond nem ütik a szintet a vicceik. Így nagyon ismerkedni se tudtam lányokkal, mert én inkább a vicc forrás voltam mint pasi figura. Tulajdonképpen nem tudnak komolyan venni. (Bár ez inkább élőben érvényesül. Neten komoly vagyok).
Hol tudok olyan lánnyal ismerkedni aki olyan humorral rendelkezik mint én? Csúnya szó, de hol tudok olyan lányokkal ismerkedni akik olyan hülyék mint én? :D
Hát ez elég tág fogalom azért, mert kinek mi a vicces. Lehet, hogy valaki az angol humort szereti, valaki a rasszista vicceket, valaki a szarkazmust, valaki a szürreális dolgokat, stb.
Amúgy akárhol, én például haveri társaságban ismertem meg a párom, akivel tökéletesen passzol a humorunk.
Köszönöm a válaszokat. Nem tudom hol találhatok ilyen helyet, mert ugye a diszkó alapból kilőve. Azt nem szeretem.
Fúú. Majd megpróbálok kitalálni valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!