Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedhetek 17-23 éves lányokkal?
Már nem járok suliba. Diszkóba háromhavonta elmegyek.
A környékbeli néhány lány...nos, ők nem az én világom.
Ennyi kitételem van ismerkedés terén:
- Legyen a korának megfelelően érett
- Legyen valami érdeklődési köre(bármi kreatív dolog, sokoldalú vagyok)
- Ne az legyen a hete fénypontja amikor elmehet bulizni és piálhat.
- Ne legyen kövér (Nem kell lehurrogni érte, ennyi külsőségtől még nem leszek felszínes)
Nehéz ilyen lányt találni, merre keresgéljek?
Vidéken lakom,de nem félek kimozdulni, a környékbeli lányok többségét már ismerem. A legtöbb lánynál szóba sem jövök és ők sem nálam, de volt már néhány kapcsolatom, a leghosszabb egy éves volt. Egyszerűen a mainstream csajokkal nem jövök ki és nem is akarok. Nekem nem jön be a partyzás meg a pénz/márka/divat/pia és rózsaszínvilág imádat. Pedig megtehetném hogy foglalkozom ilyen dolgokkal, de annyira gáz...
Ötletek? :)
21/F
Ma trollest van?;)
Nem hiszem hogy valaha bárki utcán jött volna össze a párjával. De komolyan...Mo.-n a kutya nem fog leállni egy másik vadidegen emberrel beszélgetni az utcán. Főleg nem télen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!