Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedhetek normális lányokkal?
Lehet hogy bennem van a hiba de én tényleg nem találok egyet sem. Annyiban kellet már csalódnom :S.
A baráti körömben meg csak olyanok vannak hogy egy-egy éjszakás de én nem ezt akarom.
Ha sulimban ismerkedek akkor meg akit ki nézzek magamnak mindegyiknek van barátja :/
A gond az, hogy kevés olyan fiú van, mint te, hogy kapcsolatot akar, nem pedig dugást. Ezzel semmi gond, sőt, dicséretre méltó szerintem. Sajnos több olyan fiú van, aki csak dugni akar, ezáltal a mai lányok is félrenevelődtek már teljesen. Az összes egy kis kúrv@ és kevés a normális lány. Ne itt próbáld megtalálni. Feltételezem még gimibe jársz. Fiatal vagy még. Később megtalálod úgyis, mert mindenkinek meg van a hozzá illő párja. Csak meg kell találnia... :)
L/21
Üdvözöllek a szüzek gyűjtőhelyén!
Valójában az oldal szerverébe beépített funkció a szűzmágnes, így mindenki aki még nem esett át a tűzkeresztségen, előbb-utóbb ezen az oldalon köt ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!