Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12/23 anonim válasza:
Az első vesztessel, tehát a másodikkal.
14/23 anonim válasza:
# 11 XD Zseniális vagy.
Hadd idézzem magamat: "És mielőtt azt mondanád, hogy de hát én is ítélkeztem: nem. Feltételeztem, és nyitva hagytam a lehetőséges*, hogy tévedek (az adott személlyel kapcsolatban). A feltételezésem pedig nem alaptalan, ezt tapasztalom az ilyesmi kaliberű lányoktól."
Biztos azért nem értetted, mert nem neked címeztem külön :(
*lehetőségeT, bocsánat, typo.
15/23 anonim válasza:
#10: Leírsz egy faék logikát használó következtetést (aki ad a divatra az mind egyszerű és mások véleményétől függ), majd egy laza mozdulattal hárítasz is azzal, hogy ez csak a te véleményed. Mindneképpen igyekszel úgy helyezkedni, hogy akkor is igazad legyen, amikor nem.
16/23 anonim válasza:
Butafejű mindkettő, egyikkel sem.
17/23 anonim válasza:
# 16: Nem azt írtam, hogy mind. Tendenciákról és tapasztalatokról beszéltem, de látom neked ez az egész magas, és próbálod leegyszerűsíteni a szintedre. Inkább ne erőlködj.
18/23 anonim válasza:
Mind a 2 nőnek adnék esélyt. Beszélgetés után minden kiderül, randiznék mindkettővel. Az összhang a lényeg.
19/23 mikeXxX válasza:
Ezek még lányok nem nők így egyikkel sem !37f
20/23 anonim válasza:
Első ránézésre a 2essel kezdenék.
De egyébként ez nem csak a kinézettől függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!