Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Volt már veletek olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már veletek olyan, hogy sokat vártatok egy első randira?

Figyelt kérdés

Mert a lány időt kért vagy inkább levelezni szeretett volna először. Ez nem elvesztegetett idő szerintetek?

Én egyszer csináltam ilyet, hogy öt hónapig facebookoztam egy lánnyal, de a randi felvetésére valahogy sosem válaszolt, végül igent mondott de egyszerűen nem jött el.

Nehéz volt túllépnem rajta.

Most már úgy vagyok ezzel, hogy aki nem jön el randizni egy-két héten belül, az kamuzik.

Az öcsém most került ilyen helyzetbe, ők már két hónapja húzzák a facebookot, valami fórumon ismerkedtek meg, szóval szurkolok neki, hogy húsvétkor végre randizzon.

Nektek milyen tapasztalataitok vannak?

2017. ápr. 7. 22:39
 1/1 anonim ***** válasza:
Nőként mondom: Nem érdemes húzni az időt. Ha nem akar randizni 1-2 hét után a pali, akkor keresek mást. Az ő idejét húzhatja addig, amíg akarja, de az enyémmel ne szórakozzon.
2017. ápr. 8. 07:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!