Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy szerezzek lányt akivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szerezzek lányt akivel randizhatok?

Figyelt kérdés
Hol lehet lányokat találni? Hogy találhatok olyat akivel elmehetnék ilyenre... 17/f
2010. máj. 13. 17:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ismerkedj :)
2010. máj. 13. 17:25
 2/11 A kérdező kommentje:
Hol? o.O
2010. máj. 13. 17:27
 3/11 anonim ***** válasza:

Iskola, buszmegálló, buli, akárhol. Legyél kicsit bátor és fordítsd a magad javára a helyzeteket.

üdv

2010. máj. 13. 17:29
 4/11 anonim ***** válasza:
igazából erre annyit tudok mondani hogy bárhol. szerintem ha akár az utcán,buszon,suliba,parkba meglátsz egy lányt aki neked tetszik,menny oda hozzá és kérd el a számát vagy msn címét.nincs veszíteni valód :) vagy összejön a dolog,vagy valószínüleg nem is látod többet.. szóval légy bátor, egyszer élünk :D
2010. máj. 13. 18:12
 5/11 anonim ***** válasza:
Fotosoppolj egyet...
2010. máj. 13. 18:16
 6/11 anonim ***** válasza:

Nekem is az a bajom, hogy szívesen mennék bulizni ide-oda, de nincs nagyon kivel. Házibulikba csak-csak, de nagy ritkán és túl gátlásos vok sok ismerős között. Ha gondolod írj, legalább megtárgyalhatjuk a szitut.

15/f

2010. máj. 13. 23:15
 7/11 anonim válasza:
Szerintem a legkönnyebb az internetes társkeresés. Van sok hátránya, de legalább azzal találkozol, aki tényleg tetszik.
2010. máj. 15. 19:07
 8/11 anonim ***** válasza:
Utolsónak írom h ez nagyon nem így van:) Nem egyszer jártam úgy h akit láttam képen,az élőben teljesen máshogy néz ki,és esetleg úgy már nem is tetszik;)
2010. máj. 15. 19:11
 9/11 anonim ***** válasza:

Szerintem előbb utobb ígyis eljön:)

Tudom,mindig ez a várás,idő...

vmelyik nap beszéltem az egyik barátommal 20Fismerős..

és mondta hogy ő 19éves koráig megközelithetetlen volt folyton gép előtt ült meg nem foglalkozott anyira magával..és már hogy idősebb lett összefutott vkivel (véletlen vagy sors kitudja!? ) és angyon jól kijönnek boldogok nem egy nagy csúnya pasi de várt..és eljött..megérte várni,mert olyan a csaj mint ő ugy gondolkoznak ugyanaz foglalkoztatja őket.

rEmélem neked is ígylesz.

UI.:de ne add fel,akár ismerkedhetsz chaten is.:)(gyaloglo,chat..)

2010. máj. 15. 19:26
 10/11 anonim ***** válasza:
Ajjajjajjaj korai ez még neked, nem a kor miatt hanem a kérdésfeltevés miatt. 16/F
2010. máj. 15. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!