Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan csókoljam meg érzékien?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csókoljam meg érzékien?

Figyelt kérdés

Pár nap múlva találkozunk (ismét) és elhatároztam, hogy megcsókolom. Neki is ill. nekem is ez lenne az első csók, és szeretnék valami emlékezeteset adni :) Egyik barátom mondta, hogy ink. csak szájrapuszi legyen, hogy anyelvemet kicsit hozzáérintem az ajkához. Szerintetek?

15/F

2010. máj. 12. 22:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Jó tanácsot adott a barátod ez így érzéki tud lenni. Te milyen édes vagy,hogy így gondolsz az első csókra:)
2010. máj. 12. 23:02
 2/4 anonim ***** válasza:
91%

ugye?:) szerintem is!:)

ez jó dolog..amikor egy srác nem csak arra gondol h nah ezen is túlvagyunk mikor jön már az ágy..-.-"

de te láthatóan nem ilyen vagy. és ez jó. a rendes lányok díjazzák ezt. legalábbis én biztos:) és szerintem a csajszi akivel találkozol ő is.:)

igen valóban a barátod jó tanácsot adott. az első csóknak.

-pláne ha mind2tőtöknek ez az 1.- nem kell feltétlenül ilyen vadnak lenni..sőt azt hagyjátok későbbre. csak egy aranyos kis csók. a teljesen más.

tudom mert az én barátom is ezt mondta:):)

Sok sikert!!:):P

2010. máj. 12. 23:24
 3/4 anonim ***** válasza:
*az
2010. máj. 12. 23:24
 4/4 anonim ***** válasza:
40%

Küldje a CSÓK szót a 1747-re! És mi megmondjuk, hogy csókoljon!

(Minden fogadott sms 480 Ft+áfa, a szolgáltatás lemondásához küldje a STOP szót a 1747-re.)

2010. máj. 12. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!