Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Külföldön ti is nehéznek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Külföldön ti is nehéznek tartjátok az ismerkedést (elsősorban helyiekkel)?

Figyelt kérdés
Angliában élek és itt úgy tűnik, hogy nem akarnak külföldiekkel ismerkedni az itteni a lányok. Mi a véleményetek? Más országban élők is írhatnak.
2017. márc. 31. 19:07
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:

28

A magyar buburékoktól pedig elszigetetlen élek, nem nagyon találkozom velük, de amiket hallottam, jobb elkerülni őket, hisz veszélyesek. Külföldön a magyarok a legnagyobb ellenségeid, ha igaz a hír!

2017. márc. 31. 23:07
 32/41 anonim ***** válasza:

En Ausztriaban elek es nö vagyok. Elmondom neked en is kikukazom az összes pasit, aki nem anyanyelvi, vagy beszel olyan szinten. (marmint nemetül) Nekem szüksegem van egy intelligens beszelgetöpartnerre, aki veszi a lapot, aki humoros es egyszerüen megertjük vele egymast. Na most ide egy you look nice ( vagy az en esetemben du bist schön) nem lesz eleg. Vigasztaljon, hogy azok is mennek a kontenerbe, akik ugyan anyanyelvkent beszelik a nyelvet, de nem eleg intelligensek. Mondjuk en valogatos is vagyok.Sajnos egy ferfinak eleg sok szürön kell atmennie ahhoz, hogy szoba alljon vele egy nö ( ez amugy forditva is igaz). Amit tehetsz, hogy javitod a nyelvtudasod, keresel jobb allast, stb. Nekem nem kell BMW, milliok a bankban meg vilagkörüli ut. De elvarom, hogy a srac min. olyan szinten legyen minden tekintetben mint en. ( Ez nem nagykepüzesböl, de pl. nem kezdek olyannal akinek nincs humora, köver, buta vagy alacsony)

Es a kerdesre visszaterve, nalam elöbb utobb kiszurjak, hogy nem vagyok helyi, föleg elöszoban, (meg mindig nem megy a helyi dialektus), de mivel tudunk normalisan kommunikalni ez nem gond, jelentkezö van eppe eleg.

2017. ápr. 1. 08:18
 33/41 anonim ***** válasza:
Bizony, a magyar buborék, tele házaspárokkal és pici gyerekekkel nagyon veszélyes.
2017. ápr. 1. 16:17
 34/41 anonim ***** válasza:
"Anyanyelvi szinten nem lehet megtanulni angolul, egy élet nem elég hozzá." - Köszi, ezen jót nevettem. Ha nem lehet, akkor nekem és rengeteg ismerősömnek miért sikerült? :D És még csak egy élet se kellett hozzá, de nincs az a gondolat vagy érzés, amit ne tudnék angolul tökéletesen kifejezni. Ne a kifogásokat keresd, hanem az anyanyelvű társaságot, haverokat, akik mellett fejlesztheted a nyelvet, egyből könnyebb lesz a dolog.
2017. ápr. 1. 18:52
 35/41 A kérdező kommentje:

35

Nem hinném, hogy anyanyelvi szinten beszélsz angolul. Az angol nem annyira egyszerű mint tűnik. Picit mondod másként és teljesen más értelmet nyer a mondat. Meg az igeidők, azt lehetetlen mindig jól használni egy külföldinek. Persze meg lehet tanulni folyékonyan beszélni, de az angolok szintjén sosem fog menni. Én 8 éves koromtól tanulom és még mindig van mit tanulnom, pedig jó vagyok benne. Szóval az hogy jól megy még nem egyenlő azzal, hogy anyanyelvi szint!

2017. ápr. 1. 20:58
 36/41 anonim ***** válasza:

És te jobban tudod, más hogyan beszél? Ez amúgy annyira rossz tulajdonság: NEKED nem megy valami, és kiterjeszted mindenkire, hogy ne tűnj nyominak. Vannak, akik több nyelven is beszélnek anyanyelvi szinten. Ráadásul az angol az egyik legkönnyebb nyelv, mindenhonnan ömlik ránk.

Miért jobb neked, ha meghazudtolsz mást...

2017. ápr. 1. 21:45
 37/41 anonim ***** válasza:
Azért hadd tudjam jobban, hogyan megy :) Tökéletesen megértem a skótot, északírt, írt (itt is élek évek óta), ausztrált is gond nélkül, az akcentusokat felismerem és fel is tudom venni, a szójátékokat és szóvicceket is imádom és nincs olyan dolog, amit ne tudnék kifejezni, a helyiek nem hiszik el, hogy tanult nyelvem. Angolul is szoktam gondolkodni (főleg a munkámban), ha ez nem anyanyelvi szint szerinted, akkor nem tudom, mi az :)
2017. ápr. 1. 22:27
 38/41 A kérdező kommentje:

37

Hát te valami ritka tehetség vagy. Ezek szerint csak a ritka tehetségeknek fog menni az ismerkedés, barátszerzés idegen országban, hiszen elvárják, hogy anyanyelvi szinten beszéljenek, akcentus is perfekt legyen és lehetőleg angolul is gondolkodjon. Hát ennek a kritériumnak kb 1000-ből egy külföldi felelhet meg. Tényleg ennyire sokat várnak el a külföldiektől?

2017. ápr. 1. 23:53
 39/41 anonim ***** válasza:

Akcentus ritkán lesz perfekt, de simán le lehet belőle faragni. Meg attól is függ, milyet akarsz, vagy milyen lesz. Nekem az amerikai sokkal könnyebb, a brit is menne, ha gyakorolnám, de inkább maradok a biztosnál. Így viszont meg kell maradnom az amerikanizmusoknál, mert szerintem amerikai akcentussal a "bloody hell" vagy a "mate" nem hangzik hitelesen.

Nézd, sima barátnak sem akarsz olyat, akivel nem lehet viccelődni, vagy google translate kell a beszélgetéshez. Párnak még nehezebb ilyet találni.

2017. ápr. 2. 00:06
 40/41 anonim ***** válasza:
Nem vagyok kivételes tehetség, rengeteg küldöldi ismerősöm, kollégám van (argentín, brazil, német, spanyol, olasz, francia, lengyel), mind anyanyelvi szinten beszélnek angolul, nem akkora ritkaság egyáltalán. Az akcentust senki nem fogja elvárni, de a magabiztos nyelvtudás szerintem alap. Ismerek sok vegyes párt és házasságot (magam is egy ilyenben élek), még ha el is kezdődik, szerintem nem fogja túlélni egy olyan kapcsolat, amiben nyelvi akadályok vagy kommunikációs nehézségek vannak.
2017. ápr. 2. 09:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!