Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Külföldön ti is nehéznek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Külföldön ti is nehéznek tartjátok az ismerkedést (elsősorban helyiekkel)?

Figyelt kérdés
Angliában élek és itt úgy tűnik, hogy nem akarnak külföldiekkel ismerkedni az itteni a lányok. Mi a véleményetek? Más országban élők is írhatnak.
2017. márc. 31. 19:07
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:

Én lány vagyok, viszont Ausztriában élek. Itt a külföldi nőknek könnyebb dolguk van az osztrák férfiakkal, mivel őket nem igazán érdekli hogy az illető nő hol, mit dolgozik. Viszont az osztrák nők nyagyon anyagiasak. Akár fiatalabb, akár idősebb korosztály. Ők mindenféleképp jómódú osztrák, vagy német férfit akarnak. Külföldiekkel max akkor állnak le, ha az illetőnek van pénze és/vagy jól néz ki. Ha egy nő akar, és jól néz ki, akkor nagyon könnynen talál magának gazdag férfit. Viszont egy pasinak ez már nehezebb.

Szóval lehet, hogy ott nálad az angol nők is ilyenek.

2017. márc. 31. 20:23
 12/41 anonim ***** válasza:
100%

De meg lehet. Nekem is ment, sok embernek körülöttem ment. Engem pl rendszeresen amerikainak hisznek a brit ügyfelek.

Lehet, hogy nem akarnak olyannal kapcsolatot, aki nem érti meg őket 100%-osan.

2017. márc. 31. 20:23
 13/41 anonim ***** válasza:
100%

"Biztosan a viselkedésük sem valami túl művelt. Viszont nekem jó a modorom."

Erről ne engem győzködj, hanem az angol nőket!

2017. márc. 31. 20:25
 14/41 A kérdező kommentje:

11

Igen, én azt vettem észre, hogy itt inkább az eszükkel választanak a nők mint otthon. Otthon is előfordul, de azért sok eset becsúszik amikor a nők érzelmi szempontból választanak és nem túl gazdagot vagy a legmegnyerőbb külsejű pasit.

2017. márc. 31. 20:28
 15/41 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, akkor keressenek britet maguknak, őket biztosan jól megértik. Ha ennyire nem nyitottak. Azért a spanyoloknál olaszoknál ha külföldivel találkoznak nagyon kíváncsiak és érdeklődők, itt az északi országokban pedig zárkózott, távolságtartó tuskók!
2017. márc. 31. 20:31
 16/41 anonim ***** válasza:
100%
Most azért távolságtartó, hideg tuskók az angol nők, mert nem érdeklődnek egy rosszabbul fizető, nem intellektüel munkát végző pasas iránt, aki még csak nem is perfekt angol? Gratulálok.
2017. márc. 31. 21:25
 17/41 A kérdező kommentje:

16

Pontosan, hisz ezek felszínes szempontok!

2017. márc. 31. 21:31
 18/41 anonim ***** válasza:
Azért azt, hogy nincsenek nyelvi meg kultúrális korlátok, amik akadályoznák a kommunikációt egy párkapcsolatban, meg hogy egy pár mindkét tagja keressen annyit, hogy egy drága helyen meg tudjanak élni, nem nevezném felszínességnek.
2017. márc. 31. 21:41
 19/41 A kérdező kommentje:
Annyi keresek, hogy meg tudjak élni, itt a minimálbérből is meg lehet élni. Az miért természetes ha a férfi keres többet mint a nő? És fordítva nem? Ráadásul nem üzletasszonyokra meg popsztárokra hajtok.
2017. márc. 31. 21:42
 20/41 anonim ***** válasza:
53%
Istenem... Meg lehet élni a minimálbérből, igen, legalábbis magyar standardok szerint. De az angol csajoknak az nyomorgás! Ők jóval többet keresnek, és szeretnének is ennek megfelelő életszínvonalon élni. Az meg úgy nem megy, ha neked nincs pénzed azokra a programokra, amikre menne. Fogd már végre fel, hogy ott a helyiek szemében pontosan ugyanolyan vagy, mint itt az ukrán/román idénymunkás.
2017. márc. 31. 21:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!