Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külföldön ti is nehéznek tartjátok az ismerkedést (elsősorban helyiekkel)?
Én lány vagyok, viszont Ausztriában élek. Itt a külföldi nőknek könnyebb dolguk van az osztrák férfiakkal, mivel őket nem igazán érdekli hogy az illető nő hol, mit dolgozik. Viszont az osztrák nők nyagyon anyagiasak. Akár fiatalabb, akár idősebb korosztály. Ők mindenféleképp jómódú osztrák, vagy német férfit akarnak. Külföldiekkel max akkor állnak le, ha az illetőnek van pénze és/vagy jól néz ki. Ha egy nő akar, és jól néz ki, akkor nagyon könnynen talál magának gazdag férfit. Viszont egy pasinak ez már nehezebb.
Szóval lehet, hogy ott nálad az angol nők is ilyenek.
De meg lehet. Nekem is ment, sok embernek körülöttem ment. Engem pl rendszeresen amerikainak hisznek a brit ügyfelek.
Lehet, hogy nem akarnak olyannal kapcsolatot, aki nem érti meg őket 100%-osan.
"Biztosan a viselkedésük sem valami túl művelt. Viszont nekem jó a modorom."
Erről ne engem győzködj, hanem az angol nőket!
11
Igen, én azt vettem észre, hogy itt inkább az eszükkel választanak a nők mint otthon. Otthon is előfordul, de azért sok eset becsúszik amikor a nők érzelmi szempontból választanak és nem túl gazdagot vagy a legmegnyerőbb külsejű pasit.
16
Pontosan, hisz ezek felszínes szempontok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!