Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már veletek olyan, hogy azt gondoltátok jól sikerült a randi majd koppantatok?
Igen. Nem is olyan régen. Végig nevettünk, nem volt szünet a beszélgetésben, tök jó témákról beszélgettünk, ő is láthatóan élvezte. Bár mindketten dolgoztunk másnap korán, már van 5x indultam volna, de mindig visszatartott, belekezdett még új témába, kérte, hogy igyunk még egy pohárral. Utána mondta, hogy hazakísér, még útközben kajálni is beültünk, ott is még egy órát beszélgettünk. Elválásnál megölelt és megcsókolt. Miután hazamentem, rám írt és még hajnalig folytattuk a beszélgetést.
Régen tetszett annyira valaki, mint ő, nagyon fel voltam dobódva a randi után. Ő meg egyszerűen eltűnt, nem írt, nem keresett, 3 nap után én írtam rá, láttam, hogy aktív, mégsem választolt többé. Hát hatalmasat koppantam. El is ment a kedvem a randizást egy időre. Ekkorát nem tévedhetek.
Persze, hogy volt, kivel nem volt ilyen? Max. azzal, aki nem randizik :D
Sz**r érzés, nyilván, de túltettem magam rajta.
Egy pohár?
"Igyunk még egy pohárral"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!