Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, ti mit gondoltok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti mit gondoltok egy olyan nőről, aki a tudományban képzeli el a jövőjét?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból írom ki a kérdést, mivel eddig még nem találkoztam vele. Érdekel, hogy ki mennyire gondolkodik a sztereotípiák szerint ennek kapcsán. Ismerkedésnél semleges, előny vagy hátrány nálatok?

2017. márc. 19. 20:00
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Tényleg és az egész évfolyam nőkből áll? De a gyógyszerészet, orvosit sem nevezném tudományosnak, mert nem kutatók lesznek belőlük, hanem orvosok, gyógyszerészek, akik kikutatott, bevált dolgokat alkalmaznak, nemnagyon fedeznek fel újat, gyak betanított munkások.

Azért szomorú a helyzet, hogy olyanok mint te tudomány egyetemen maradhatnak, de nem mostanában kezdett látszódni, hogy a magyar felsőoktatás 1-2 szakot leszámítva a béka hátsó fele alatti színvonalú.

2017. márc. 22. 19:05
 22/27 anonim ***** válasza:
Kérdező, nem akarnád pontosítani, hogy érted a "tudományban képzeli el a jövőjét" kifejezést? Mert az, hogy valaki elvégez egy szakot, és utána elkezd dolgozni egy cégnél, illetve hogy egyetemi/akadémiai/stb. keretekben kutatással foglalkozik, az nyilván nem ugyanaz.
2017. márc. 22. 19:50
 23/27 A kérdező kommentje:
Hű most látom milyen vita kerekedett a kérdésből.Én jelen esetben természettudományra és egyetemi/akadémiai kereteken belül végzett kutatásra gondoltam. :)
2017. márc. 22. 22:10
 24/27 anonim ***** válasza:
Azért, mert nem neked adunk igazat, mert b.romságokat írkálsz, vmint sajnálkozol, hogy egy okos nőt sem érdekelsz, azért még én vagyok a h.lye mi?:D Kicsit sem érzed szánalmasnak a gondolatmenetedet? És igen, 80%-ban lányok voltak a csoporttársaim és a legtöbb többi TTIK-s szakon is nők vannak (még fizika szakról is több nőt ismerek). Gyógyszerészetin is elég gyakori, hogy kutatnak, lehet maradni pHD_zni, nekem több ismerősöm is maradt, mert ha már elvégzi 5 év alatt a GYTK-tk, akkor nem fogja elfecsérelni a tudását arra, hogy a gyógyszertárba álljon. És még ha igen, akkor is tudósok maradnak, mert a tudás ott van a fejükben, a tiédben meg nincs. De nem is csodálom, hogy értelmes ember nem áll veled szóba
2017. márc. 23. 09:03
 25/27 anonim ***** válasza:

"Azért, mert nem neked adunk igazat, mert b.romságokat írkálsz, vmint sajnálkozol, hogy egy okos nőt sem érdekelsz"

Nem, ezt te találtad ki, nyilván te így gondolkozol, ebből gondoltam hogy hihetetlen nagy nálad a sötétség, és most még meg is erősítetted, így most már nem csak gondolom, hanem tudom. Kérdés, hogy mit próbálsz kompenzálni ezzel? Azért szomorú hogy ide jutott a felsőoktatás, igaz, hogy még nem biztos hogy sikerrel be is tudod fejezni...

2017. márc. 23. 10:28
 26/27 anonim ***** válasza:
Én már rég befejeztem a tanulmányaimat és dolgozom, párom is van, szóval nem hiszem, hogy nekem kellene kompenzálni. Te írkálsz ilyen stílusban, hogy bárcsak lenne olyan nő, aki okos mégis te kellesz neki. Szerintem azon gondolkozz el, hogy miért nem kellesz egynek sem. És az, hogy már vagy 3X leírtad, hogy itt tart a felsőoktatás, csak mert nem bírsz érveket felhozni az igazad bizonyítására nem a mérhetetlen iq-ról ad tanubizonyságot
2017. márc. 23. 10:42
 27/27 anonim ***** válasza:

Én annak idején a tudományban képzeltem el a jövőmet, csak, sajnos ugyanazt tapasztaltam, mint az első oldalon író biológus kolléga :)

Másfél év után rájöttem, hogy nem tudok napi 10-12 órát ülni a sötétben, esetenként büdösben úgy, hogy télen gyakorlatilag 4 hónapig sötétben megyek a laborba-jövök a laborból, anélkül, hogy 2-3 emberen kívül találkoznék valakivel.

Most teljesen más területen dolgozom, de a tudományos érdeklődés megmaradt, szaklapokat olvasok, folyamatosan képzem magam, csak úgy, hobbiból.

Azt vettem észre, hogy a férfiak jó részét ez azért elriasztja- függetlenül attól, hogy kutatóként dolgozom vagy sem. Ráadásul, azért bennem is megvan az "igény" arra, hogy a párommal lehetőleg, - ha csak nagy vonalakban is, - tudjak arról beszélni, ami érdekel, arról, amit szeretek.

Nyilván nem elsőrandis beugrókérdés, hogy vázolja pl a Fermi-paradoxont, de az jó pont, ha tudja, kb. miről beszélek.

A férfiak másik nagy halmaza az, aki a "pályaelhagyás" és a végzettségemhez képest "gagyi" munkám miatt nem tart elég ambiciózusnak.

Mert nyilván, ha egy nő nincs belebolondulva abba, hogy neki is milliós keresete legyen, csakis a férfiú pénzét akarja..:D

2017. márc. 27. 02:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!