Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti mit gondoltok egy olyan nőről, aki a tudományban képzeli el a jövőjét?
Semleges, vagy hátrány.
Lehetne előnyös is, bizonyos körülmények között, de az annyira specifikus, hogy valószínűtlen, hogy találkoznék olyan egyénnel.
Én ilyen helyen képzelem el a jövőmet, bár pontosabb lenne az a megfogalmazás, hogy már ebben élek, de még persze nem azon a szinten, mint szeretnék. (Na majd 20 év múlva ;) )
Én azt vettem észre, ha szóba jön idegen férfiaknál ez a téma az önbizalomhiányos fajták megijednek, az értelmes réteget meg nagyon érdekli.
"Nem sok ilyen nő van " lmao, akkor miért van tele az orvosi, gyógyszerészi, gyógytornászi, fogorvosi meg az összes TTK-s kar (kivéve mondjuk matek meg fizika) nőkkel? :D lmao hagyjukmár :D
Nekem természettudományos diplomáim vannak, nem akadékoskodott ezen egy pasi se. Amúgy meg kit érdekel :D
#15.
"Nem sok ilyen nő van "
Nagyon bőszen idézgetsz, az egyetlen probléma hogy senki nem írt ilyet. xD
Segítek a többiben is. A tudományban képzeli el a jövőjét azt jelenti, hogy a mesterdiploma megszerézését követően tudományos címeket szerez majd a munkája során. Ez nem csak a természettudományokat jelenti hanem akármilyen hihetetlen de mondjuk a nyelvtudományokat is. A megszerzek egy biológus diplomát és elmegyek dolgozni az ANTSZ-hez nem jelent tudományos karriert. :)
Nagyon nagy előny, imádom a tudományt, meglenne a közös téma ami nem erőltetett.
Csak ilyen nőről nem nagyon hallottam még :\
Nincs olyan több ezer nő aki ilyet tanul az egyetemen. (a közgáz, bölcsészet, média szak az nem tudomány)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!