Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak mit gondoltok mikor egy nő azt mondja nektek, hogy jól néztek ki?
Figyelt kérdés
Tetszik egy srác, nem merek közeledni, általában mikor kommunikálunk, mindig hülyeséget mondok (nem tehetek róla, alapjába véve nagy szám van, van önbizalmam, de, ha őt látom...áá megsemmisülök) na szóval sikerült elejtenem, hogy 'azért még jól nézel ki. Mit gondoltok látott ebbe valamit?2017. márc. 13. 20:54
1/6 anonim válasza:
Azt, hogy megdöbbentő az éleslátása.
30/f
2/6 anonim válasza:
Én azt gondolom, hogy jó a látásod:)
3/6 A legrosszabb válasza:
Kb. röhögnék egyet magamban, hogy na, ennek sem jut jobb, hogy beéri velem? Vagy mi? Sosem tudtam elviselni a dicséretet, a bókot, az elismerést. Nem szoktam elhinni ezeket, mert hazugságok.
4/6 Estádio de Felchút válasza:
"Béjbi, ha jobban kinéznék, ki is esnék"
5/6 anonim válasza:
Örülök neki, dobok egy "köszi"-t vagy hasonlót, de nem látok bele többet. Ugyanolyan, mint amikor egy nőt megdicsérnek minden hátsó szándék nélkül hogy jól néz ki.
Ennél azért valami komolyabb utalást ejts el, ha már nem mersz közeledni.
6/6 anonim válasza:
Jól esik, és ha tetszik a lány, erre lehet hogy megindulnék felé :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!