Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mit gondoltok arról ha egy lánynak tetoválása van?
Figyelt kérdés
Mármint nem ilyen nagy kiterjedésűre gondolok hanem egy szóra, vagy kifejezésre.
Itt egy kép a karomról: [link]
Visszataszítónak, érdekesnek gondoljátok, vagy csak simán nemérdekel?
20/L
2016. okt. 9. 15:51
1/12 anonim válasza:
Sokáig néztem de nem tudtam kiolvasni mi a fene akar ez lenni :D Igazából teljesen értelmetlennek és feleslegesnek tartom az ilyesfajta címszavak magunkra firkálását,de ha egyébként tetszik a csaj akkor ismerkednék vele .
2/12 anonim válasza:
Ha van jelentése a számodra, és emiatt csináltattad, akkor oké. Ha csak divatból, és először azt döntötted el, hogy tetkód lesz, utána azt, hogy mi, akkor taszító.
3/12 anonim válasza:
4/12 anonim válasza:
Én, kimondottan utálom a tetkót. Ennek ellenér, olyan lánnyal ismerkedtem és lett a feleségem, akinek voltak tetkói.
5/12 anonim válasza:
Nekem is vannak, így teljesen természetes, ha a páromon is vannak. Én szeretem a tetoválásokat, nekem simán jöhet ilyen lány, sőt.
6/12 anonim válasza:
3-as ,olyasmi fácskát láttam mint amit linkeltél egy női lábon csak kicsit nagyobbat hát komolyan azt hittem valami súlyos kezelendő visszér..Nagyon ronda ,nem értem minek ez a csúfítás bocs.
7/12 anonim válasza:
Ezeket a kis izéket nem értem. Szóval nem azt mondom, hogy teljes karos tetkó legyen, de ha már varrat valamit, akkor legyen értelme is, ne csak ilyen kis valami. Egyik exemnek rózsavonal volt a derekán, hasán. Imádtam. Viszont ezek a kicsik nem tetszenek.
8/12 anonim válasza:
Jobban bejön ha valami minta, vagy a szöveg is meg van kicsit bolondítva. Ez olyan mint amikor felfirkálok valamit egy cetlire, nem túl dekoratív. 26/F
10/12 A kérdező kommentje:
16:02 Természetesen ez számomra igen fontos jelentéssel bír. 14-15 éves koromban döntöttem el, hogy szeretnék ilyen tetkót, azonban kb fél-háromnegyed éve csináltattam meg. Nem szerettem volna csupán divatból nekiugrani.
2016. okt. 9. 16:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!