Mit gondoltok arról, ha egy lány már 14 évesen eldönti, hogy tetoválása és pierceingje lesz?
nyelv pierceing és talán orr
tetkó a csuklón, karon és végig a lábon
persze csak ha lesz pénz, mert drága:DD
Azt hogy mire annyi idős lesz hogy megcsináltathassa és lesz rá pénze is már nem fogja érdekelni.. :)
Én 11 évesen elhatároztam hogy ilyen meg olyan goth leszek és erre meg arra a fesztiválra meg koncertre megyek. Most 18 éves vagyok és még a rockerséget is csak minimálisan fedeznéd fel a kinézetemen..
Ez ilyen vagány akarok lenni meg beilleszkedni a menő hardcore-os emberek közé fad. Majd elmúlik.
Ha nem akkor meg egészségedre.
Sokminden valtozhat meg addig, amig megcsinaltathatod.
Amugy ezzel nincsen semmi baj, csak gondold at rendesen.
Szerintem még 16 évesen se csináltasd meg! :D Nekem nagyon ellenszenves, ha 17-18 éves tiniknek már full karos tetoválásuk van vagy az ujjuk/nyakuk ki van varrva. Minek az?! Előttük áll az egész élet! Lehet, hogy pár év múlva legszívesebben levágná a karját annyira megutálja az adott mintát. Ehhez rengeteg idő kell, mert egy egész életet le kell vele élni nem csak azt a pár évet/hónapot amíg tetszik és ezt egy 16-19 éves még nem igazán tudja mérlegelni csak örül, hogy anyuci, apuci, nagyszülők megadják a kellő pénzt rá és ő attól menő.. Nem szeretek általánosítani, de a tapasztalataim alátámasztják azt amit írtam.
A kérdésre visszatérve én már korábban oda voltam a piercingekért és tetoválásokért, mára mindkettőből van szép számmal rajtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!