Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ti is azt tapasztalját...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti is azt tapasztaljátok, hogy a nagyon jó pasik általában nem becsülnek meg, gyakran csak szexre mennek, de a kevésbé jó pasik tűzbe tennék a kezüket értetek? 20L

Figyelt kérdés

2017. márc. 14. 19:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
92%

Én igazából pont az ellenkezőjét tapasztaltam (bár lehet ritka kivétel vagyok). Voltak nem túl "dekoratív" párjaim, kivétel nélkül megcsaltak, egyikük meg elkezdett nagyon durván besüllyedni a drogokba (mióta szétmentünk, még jobban, kb 2 értelmes mondatot nem tudtam vele váltani, pedig nem haraggal váltunk el, és nem is tegnap történt a dolog, hogy ellenérzései legyenek).

Ellenben mostani párom tipikus "szépfiú", szőke haj, zöld szem, izmos test, karakteres arc, bár alfának nem nevezném, mert nem túl szociális, ahogy én sem. Viszont bármit megtenne értem, soha senki nem szeretett még ennyire. 2 napja betegen fekszem, és mindig ugrásra készen várta, hogy átjöhessen hozzám munka után kajával, gyógyszerrel, vagy bármivel, amire szükségem van (erre nem kértem, sőt, lebeszéltem, mert elég durva vírust kaptam el, nem akarom megfertőzni). Másfél éve vagyunk együtt, és igazából ez az odaadása napról napra csak fokozódik. (Részemről is hasonló a helyzet, mielőtt bárki megszólna, csak nem ez volt a kérdés :) )

Szóval, attól, hogy valaki helyes, jó kiállású nem feltétlen lesz bunkó, ahogy egy kevésbé jó külsejű pasi sem lesz szent, csupán attól, amilyen kívül. Fontosabb az illető jelleme, amit nyilván csak idővel lehet megismerni, de vannak intő jelek (amiket anno sajnos én sem vettem észre :/ ). Mindkét küllemhez társulhat jó és rossz természet is.

2017. márc. 14. 22:34
 12/17 anonim ***** válasza:
0%

A legnagyobb királyfi arany lovon ezüst karddal 2 heti hidegélelemmel, a középső ezüst lovon acél szabjával egy heti hidegélelemmel, a legkisebb pedig egy hamubansült pogácsával és némi küldetéstudattal, józan ésszel indult el hazulról a királylány megmentésére. Ha ilyen meséken nőttél volna fel nem pedig walt díznin, nem kellett volna 20 év ahhoz, hogy rágyere, a legkisebb királyfi győzi le a sárkányt és ment meg mindenki a "felszereltségétől" függetlenül.

30/f

2017. márc. 14. 23:30
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem volt ilyen tapasztalatom. A legocsmányabb csalódás és kiábrándulás egy "kevésé jó" pasi (pocakos, alacsony, kopaszodó, szegény) részéről ért, míg egy rendkívüli különleges, kifejezetten jó pasi (jóképű, vonzó, csodás természetű, intelligens, pénzes, csak hogy az itteni sztereotípiáknak is eleget tegyünk) konkrétan feleségül vett, ez azért elég egyértelmű jele a megbecsülésének.
2017. márc. 15. 00:00
 14/17 Sunshinedoll ***** válasza:
Nemtom én sose randiztam tipikus vitrinfiúkkal, mert nem érdekelnek, és elég jó emberismerő vagyok.
2017. márc. 15. 00:23
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez egyaltalan nincs összefüggésben a külsővel.
2017. márc. 15. 09:58
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem, volt dolgom már rendes jó pasival, de hihetetlenül bunkó és gerinctelen átlagos, vagy átlag alatti pasival is, szóval cáfolnám ezt a sztereotípiát.
2017. márc. 15. 16:16
 17/17 anonim ***** válasza:

7:

Nem a bunkóságról és hülyeségről van szó. Hanem hogyha külsőre vonzó férfi vagy, aki sok nőnek tetszik, akkor esélyesebb hogy nem egy nőnek tartogatod magad majd örökké.

Az "emberileg értékesebb" átlagos/ronda pasik is sokkal több lyukra járnának rá ha "külsőre vonzóbbak lennének = több nőnek tetszenének".

Ezt külsőre vonzó férfiként mondom. Nekem kamaszként belső gátlásaim voltak sajnos, de kb 19-20 éves koromra rájöttem hogy jól nézek ki és azóta nem vagyok belsőre értékes :SSSSSS

Ja és tudom hogy a legtöbb ember fejében csak az abszolút jó és az abszolút rossz létezik, de egyik sem vagyok

2017. márc. 16. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!