Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Srácok, ti is tapasztaljátok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, ti is tapasztaljátok, hogy milyen kevés a szingli és egyben szép csaj?

Figyelt kérdés
Nehéz így pár találni, nagyon nehéz, főleg, hogy átlagos vagyok külsőre. Úgy látom nem is léteznek magányos, szép lányok. :)
2013. máj. 8. 19:48
 1/9 anonim ***** válasza:
Mivan, ma ez a téma van az étlapon? :D :D Jajh.
2013. máj. 8. 19:49
 2/9 Pain for Pleasure ***** válasza:
Vagy csak nem veszed észre őket.
2013. máj. 8. 19:51
 3/9 anonim ***** válasza:
Hogyne leteznenek! Epp most tombol a "fuggetlen szingli vagyok mindenaron" szezon, annyi szingli lanyt ismerek, aki raadasul szep is, hogy dunat lehetne veluk rekeszteni. Mas kerdes hogy a nagyreszukkel nem lehet egy normalis szot sem valtani mert annyi eszuk sincs, csak a szex erdekli oket. Az ilyen lanyokat konnyen felszedheted atlagos kulsovel is csak eleg hatarozottnak kell lenned. Masfelol viszont tenyleg nehez a par talalas, ha a szepseget belulrol keresed, ahogy kello egyensulyban van a sziv, lelek, eszesseg...
2013. máj. 8. 19:53
 4/9 anonim ***** válasza:
Tényleg kevés a szingli lány. Ha van akkor is különleges igényei vannak fiú téren és elég elérhetetlen.
 5/9 anonim ***** válasza:

Na a másik hülye...

itt van előtted kérdezték szinte ugyanezt:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__43241..

6/9 anonim ***** válasza:
100%

csinos vagyok, szép arcom van, és én is voltam szingli

egyáltalán nem voltam elérhetetlen

ezt most nem nagyképűségből írom, lehet, hogy én vagyok az egyetlen a világon, aki külsőre teljesen elégedett magával

nincsenek különleges elvárásaim, nem kell bmw, nem érdekel a kockahas, sem a diploma

a feltételem, hogy legyen értelmes, intelligens és őszinte

rengeteg eset volt már, hogy a srác elsőre nem tetszett, de amit kiderült, hogy értelmes vagy szeret olvasni vagy ért valamihez, onnantól kész, megtetszett és akartam volna tőle kapcsolatot vagy csak szexet is akár

én régimódi vagyok (jó ez most a csak szex után furán hangzik), szeretném, ha udvarolna a srác, ő kezdeményezni, de ma már ilyen szinte nincs

vagy tutyimutyik vagytok

vagy nyájba tartozó "páwák"

vagy beképzelt converse cipős p*csök

vagy az a 0,001% kivétel

lelehet pontozni, de ez az igazság

2013. máj. 8. 20:04
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem pont, hogy az átlagos, egyszerű srácok jönnek be. Nem szeretem a túl "különlegeseket" amivel felkeltik magukra más lányok figyelmét... nálam max a belső az, amiben lehet plusz.
2013. máj. 8. 20:08
 8/9 anonim ***** válasza:

6-os, én felpontoztalak:D

Különben a gond az, hogy eltorzult az egész ifjúság, páwák, emok, steriodmajmok, plázap*csák stb stb. A normál emberi értékek háttérbe szorulnak. Akarva, akaratlanul skatulyázik mindenki. Úgyhogy elég nehéz megismerni igazán az értékes embereket, mert nem is jut el odáig az ismerkedés.

2013. máj. 8. 20:19
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem,mert nem keresek barátnőt. Nagyon jól meg vagyok nélkülük! :)
2013. máj. 8. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!