Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ti is tapasztaljátok, hogy milyen kevés a szingli és egyben szép csaj?
Na a másik hülye...
itt van előtted kérdezték szinte ugyanezt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__43241..
csinos vagyok, szép arcom van, és én is voltam szingli
egyáltalán nem voltam elérhetetlen
ezt most nem nagyképűségből írom, lehet, hogy én vagyok az egyetlen a világon, aki külsőre teljesen elégedett magával
nincsenek különleges elvárásaim, nem kell bmw, nem érdekel a kockahas, sem a diploma
a feltételem, hogy legyen értelmes, intelligens és őszinte
rengeteg eset volt már, hogy a srác elsőre nem tetszett, de amit kiderült, hogy értelmes vagy szeret olvasni vagy ért valamihez, onnantól kész, megtetszett és akartam volna tőle kapcsolatot vagy csak szexet is akár
én régimódi vagyok (jó ez most a csak szex után furán hangzik), szeretném, ha udvarolna a srác, ő kezdeményezni, de ma már ilyen szinte nincs
vagy tutyimutyik vagytok
vagy nyájba tartozó "páwák"
vagy beképzelt converse cipős p*csök
vagy az a 0,001% kivétel
lelehet pontozni, de ez az igazság
6-os, én felpontoztalak:D
Különben a gond az, hogy eltorzult az egész ifjúság, páwák, emok, steriodmajmok, plázap*csák stb stb. A normál emberi értékek háttérbe szorulnak. Akarva, akaratlanul skatulyázik mindenki. Úgyhogy elég nehéz megismerni igazán az értékes embereket, mert nem is jut el odáig az ismerkedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!