Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyenek azok a lányok, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyenek azok a lányok, akik egy fiútársaságban egyedüli lányként vannak jelen?

Figyelt kérdés

Ma is láttam egy csinos lányt, farmer miniszoknyás, hosszú göndör hajú, balerina cipő, kockás blúz, kb. 167cm körüli, nem elhízott, de formás, 65-70kg körüli.

A srácok vékonyak, de sportosnak tűntek, elegáns öltözet, pulóver, ing, farmer, edzőcipő.

Elég jól elvoltak, felszabadultan készítettek fotókat a McCaféban...

Én a barátnőimmel felszabadult vagyok,de ha fiú haverok jönnek, vagy a barátnőim pasijai, akkor visszafogottabb leszek. Szóval tetszett,hogy a lány felszabadult volt, szerintetek mi a titka ennek?(:(:

Mi a véleményetek az ilyen lányokról? Lehet, hogy az egyik srácnak a barátnője volt, és azért volt olyan felszabadult?

Hogyan legyek én is felszabadultabb,vagy ne legyek? Jól vagyok így visszafogottan? :D:D:D:D

2010. máj. 10. 21:44
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
KIFEJEZETEN MONDOM NEM homi csak valahogy együtt csacsogunk meg ilyen :P (NEM FÉLRE ÉRTENI :p) ahogy jól érzed magad ha jolvagy igy visszafogottan akor igy ha nem akor légy felszbadult :)
2010. máj. 10. 22:28
 12/19 anonim ***** válasza:

hát.. mindig vanak csudibogik pl ma is a barinőimel taliztunk és az osziból egy fiú is velünk jött (általában igy van) tesin is a lányokal van meg miden DE

KIFEJEZETEN MONDOM NEM homi csak valahogy együtt csacsogunk meg ilyen :P (NEM FÉLRE ÉRTENI :p) ahogy jól érzed magad ha jolvagy igy visszafogottan akor igy ha nem akor légy felszbadult :)

2010. máj. 10. 22:29
 13/19 A kérdező kommentje:
Maradjak olyan, amilyen vagyok... értem, köszi. :D
2010. máj. 10. 22:56
 14/19 A kérdező kommentje:

Összegezve akkor az ilyen lányoknál az a helyzet, hogy tetszik mindegyik srácnak, vagy az egyiknek a barátnője? :)

Mi van akkor, ha én figyelembe veszem mégis azt, hogy fiúval vagy lánnyal beszélek, mert nem akarok kétértelmű helyzetekbe bonyolódni? Ezek a lányok nem kerülnek ilyen helyzetbe szerintetek?

2010. máj. 10. 23:00
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Az "ilyen" csajokkal az a "helyzet", hogy egyszerűen jobban szeretnek fiúk társaságában lenni, mint lányokéban. És nem, nem azért mert leszbikusok, vagy mert ott van a barátjuk is (megint sok okos van itt látom :), hehe).

Én is ilyen vagyok.

Két lány ismerősömön kívül csakis fiúkat nevezek igazi barátomnak.

Valaki itt írta, hogy lányokkal tök jól elvan, de ha befutnak a fiúk, visszavesz. Na, ez nálam pont fordítva van: fiúkkal teljesen felszabadultan viselkedem, de a lánytársaság néha feszélyez. És most lehet, hogy baromi beképzelten fog hangzani (sőt, biztos úgy fog), de a magyarázat nálam például részben az, hogy mivel szép vagyok, elég sok lány vetélytársat lát bennem és féltékeny stb., ezért nem is tudok a legtöbbjükkel közelebbi kapcsolatot kialakítani 8és hát őszintén szólva nem is nagyon akarok :)). A másik dolog, hogy nincs szükségem arra, hogy az ún. "barátnők" a hátam mögött kibeszéljenek, a szemembe meg jópofizzanak. Lányként mondom azt, hogy a nők 90% kétszínű a többi nővel szemben. Ezt végig néztem általánosban és gimiben is, én inkább kihagyom.

Na röviden ezért :). L/23

2010. máj. 11. 00:03
 16/19 anonim ***** válasza:
Azok a fiúk a csaj haverjai voltak, azért volt olyan felszabadult. nekem is volt egy korszakom, amikor szinte kizárólag fiúkkal haverkodtam, velük éreztem jól magam.
2010. máj. 11. 00:07
 17/19 anonim válasza:

Én 22 fiúval jártam egy osztályba középiskolába. Szerinted hány barátnőm volt? Most 29 éves vagyok és még mindig nincs barátnőm. Én mindig a fiúk társaságában éreztem jól magam. Velük találtam meg a közös hangot.

Szerintem nem kell változnod. Mindenki más és ez a jó. Képzeld el milyen uncsi lenne az élet, ha mindenki egyforma lenne.

2010. máj. 11. 11:55
 18/19 anonim ***** válasza:

A lánynak egész férfiháreme van!

Nem hiába, aki jó csaj, az jó csaj...:DDD

2010. máj. 12. 14:24
 19/19 A kérdező kommentje:
Értem...:D A jócsajok felszabadultak,mert háremük van..:D
2010. máj. 12. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!