Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyenek azok a lányok, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyenek azok a lányok, akik egy fiútársaságban egyedüli lányként vannak jelen?

Figyelt kérdés

Ma is láttam egy csinos lányt, farmer miniszoknyás, hosszú göndör hajú, balerina cipő, kockás blúz, kb. 167cm körüli, nem elhízott, de formás, 65-70kg körüli.

A srácok vékonyak, de sportosnak tűntek, elegáns öltözet, pulóver, ing, farmer, edzőcipő.

Elég jól elvoltak, felszabadultan készítettek fotókat a McCaféban...

Én a barátnőimmel felszabadult vagyok,de ha fiú haverok jönnek, vagy a barátnőim pasijai, akkor visszafogottabb leszek. Szóval tetszett,hogy a lány felszabadult volt, szerintetek mi a titka ennek?(:(:

Mi a véleményetek az ilyen lányokról? Lehet, hogy az egyik srácnak a barátnője volt, és azért volt olyan felszabadult?

Hogyan legyek én is felszabadultabb,vagy ne legyek? Jól vagyok így visszafogottan? :D:D:D:D

2010. máj. 10. 21:44
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
te is böfögj meg fingj velük együtt!
2010. máj. 10. 21:46
 2/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippet... :D
2010. máj. 10. 21:48
 3/19 anonim ***** válasza:

Valószínű már jól ismerték egymást:)

Vagy bejött nekik a csaj,és ő meg élvezte a helyzetet,hogy oda vannak érte a pasik.

2010. máj. 10. 21:48
 4/19 anonim ***** válasza:
Ja valszeg barátnő vagy leszbi.
2010. máj. 10. 21:49
 5/19 anonim ***** válasza:
nehoogy:D csak érezd jól magad:D én is feltudok szabadulni a barátom haveri társaságában:D nekem az csak úgy jön alapból barátkozós tipus vagyok szal jól érzem magam:)
2010. máj. 10. 21:49
 6/19 anonim ***** válasza:
Ő valószínűleg nem azt nézi, hogy jaj most fiúval beszélek, vagy jajj, most lánnyal beszélek.. Hanem azt, hogy beszélget valakivel. Érted?
2010. máj. 10. 21:50
 7/19 anonim ***** válasza:
Háát. énis így vagyok am. általában 4-5 fiú között én vagyok egyedülki lány. van h több fiú között is. :D és olyankor nem olyan vagyok mintha max.. 1-2 haverral lennék:D
2010. máj. 10. 21:51
 8/19 A kérdező kommentje:

Értem, köszi a gyors válaszokat!:D

Egyébként ha 1 fiúval kell beszélgetni, akkor tökjól elbeszélgetek vele, még akkor is felszabadult tudok lenni valamennyire, de sok ember között meg inkább megfigyelő leszek. Mások meg gondolom pont ekkor teljesednek ki... :)

Kipróbálnám, hogy tudok-e ezen változtatni... persze nem akarok ezen nagyon görcsölni. Mit tanácsolnátok nekem?

2010. máj. 10. 21:55
 9/19 anonim ***** válasza:
eeee
2010. máj. 10. 22:13
 10/19 anonim ***** válasza:
hát.. mindig vanak csudibogik pl ma is a barinőimel taliztunk és az osziból egy fiú is velünk jött (általában igy van) tesin is a lányokal van meg miden DE
2010. máj. 10. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!