Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyenek azok a lányok, akik egy fiútársaságban egyedüli lányként vannak jelen?
Ma is láttam egy csinos lányt, farmer miniszoknyás, hosszú göndör hajú, balerina cipő, kockás blúz, kb. 167cm körüli, nem elhízott, de formás, 65-70kg körüli.
A srácok vékonyak, de sportosnak tűntek, elegáns öltözet, pulóver, ing, farmer, edzőcipő.
Elég jól elvoltak, felszabadultan készítettek fotókat a McCaféban...
Én a barátnőimmel felszabadult vagyok,de ha fiú haverok jönnek, vagy a barátnőim pasijai, akkor visszafogottabb leszek. Szóval tetszett,hogy a lány felszabadult volt, szerintetek mi a titka ennek?(:(:
Mi a véleményetek az ilyen lányokról? Lehet, hogy az egyik srácnak a barátnője volt, és azért volt olyan felszabadult?
Hogyan legyek én is felszabadultabb,vagy ne legyek? Jól vagyok így visszafogottan? :D:D:D:D
Valószínű már jól ismerték egymást:)
Vagy bejött nekik a csaj,és ő meg élvezte a helyzetet,hogy oda vannak érte a pasik.
Értem, köszi a gyors válaszokat!:D
Egyébként ha 1 fiúval kell beszélgetni, akkor tökjól elbeszélgetek vele, még akkor is felszabadult tudok lenni valamennyire, de sok ember között meg inkább megfigyelő leszek. Mások meg gondolom pont ekkor teljesednek ki... :)
Kipróbálnám, hogy tudok-e ezen változtatni... persze nem akarok ezen nagyon görcsölni. Mit tanácsolnátok nekem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!