Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a személyisége annak a lánynak, akinek nincs egyedüli képe közösségi oldalakon, csak a szerettivel?
A legtöbb ember személyiségét meg tudom határozni az alapján, hogy milyen képei vannak (csücsörítős, fürdőruhában pózolós,meg minden közönséges dolog...)
De ő... ilyet még sosem láttam... Egy olyan képe sincs fent, amin egyedül van. A testvéreivel van (mindegyikkel 1-1), a kutyáikkal is van fent 4-5 külön albumban, pár kép a barátjával, meg pár a legjobb barátaival... SEMMI olyan, amin nincs más, mintha nem ő lenne a kép lényege.Még olyan sincs, amin nem pózol, hanem pillanatkép. Szerintetek milyen személyiség?
(15 éves, múlt héten beszélgettem vele pár mondatot, és rendesnek tűnt, aztán ma néztem iwiwen meg facebookon.)
rólam is csak egy kép van , és én utálom az ilyen plázapi*sákat, akik nembirnak viselkedni, szoval igen minél kevesebb a képe annál rendesebb, minél több annál egoistább beképzeltebb,tapasztalat
17/F
És ha rólam van kép amit a tükörből fényképeztem akkor én hülye p*csa vagyok? Ez azért nem olyan egyszerű... Fürdőruhás kép? Ezren látnak a strandon mi szégyellni való van azon ha kiteszed iwiw-re is? Az előitéletekbe te fogsz belebukni.
Amúgy ismerkedj meg vele és ne a neten éld az életedet, lehet hogy ugyanolyan buta kis tyúk, nem az iwiw-ről lehet megismerni az embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!