Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ertessem meg egy sraccal hogy nem erdekel engem az o szemelyisege?
Letezik egy srac aki allandoan hiv, keres, minden hetvegen meghiv uditozni. Parszor elfogadtam a meghivasat gondolva hogy ha elmegyek akkor nem fog tobbet hivni, de ez sajnos nem igy tortent. Mar nagyon undoritova valt es nagyon idegesit. Hogy ertessem meg vele h nem erdekel az o szemelyisege es hogy hagyjon mar beken?
koszi a valaszokat
Próbáltad már konkrétan megmondani neki?
Csak mert ahogy ismerem a lányokat soha nem mondjátok meg a konkrétat,hanem körülírjátok.
Nyomd le neki a szokásos szöveget,kedves,helyes srác vagy,de nem tudlak barátnál komolyabban elképzelni.
Ezek után tuti nem fog hivogatni,ha viszont mégis,akkor te hívd fel és mond meg neki(és most tényleg szó szerint ezt mond):"Szia XY(ide a neveXD),azért hívlak hogy elmondjam,h nem vagyok rád kíváncsi.Bűnronda vagy és még ha az eggyetlen pasi lennél,akkor se kellenél"
Voala és kész is!Igaz utána elhord mindennek,de majd lenyugszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!