Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » KÉRLEK SEGÍTS! Azt mondta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

KÉRLEK SEGÍTS! Azt mondta valaki hogy barátnője van, de erre semmilyen jel nem utal, és úgy tűnik tetszem neki, szerintetek lehet hogy hazudott?

Figyelt kérdés
Szóval van egy srác, akit én nagyon kedvelek, bár nem ismerem személyesen, és mostanában úgy vettem észre hogy ő is kedvel engem. Kereste a tekintetem (úgy is hogy távolabb voltunk egymástól), nézeget myvipen, zavarban van a közelemben. Mivel ezek a jelek nekem egyértelműen jöttek le, főleg a pillantása úgy döntöttem teszek az ügyben valamit. Egy ismerősét kérdeztük meg, hogy mit lehetne tenni, aki azt mondta, hogy a fiúnak van barátnője, majd elkezdte kritizálni őt, hogy milyen rossz szemem van hogy nekem tetszik... Persze nagyon rosszul esett, mind hogy van barátnője és mind hogy bántotta őt, de másoknak is gyanús ez a helyzet. A myvipjén az van írva, hogy egyedülálló, és az ismerős elmondása szerint már jó ideje együtt van a barátnőjével, akinek a nevét mellesleg nem árulta el. Közös kép sincs, sem egy esetleges árulkodó kommentár. Utánanéztem és a gyanúba fogható lányoknál sem találtam kommentárt amit ő írt volna vagy akármit... Ti elképzelhetőnek tartjátok hogy az a lány hazudott, vagy hogy rosszul tudja? pl arra gondoltam, hogy lehet neki vagy egy barátnőjének tetszik, és azért akar elrémiszteni attól a sráctól... Más esetben feladnám, de nagyon kedvelem őt, ahogy még soha senkit, és ugyebár úgy érzem hogy ő is engem. Ti feladnátok, vagy utána járnátok ennek? Van valami tanácsotok? és bocsánat ha hülyeségnek tartjátok a kérdést, de én nagyon ki vagyok bukva, mert nem igazán szoktam fiúzni, de nagyon úgy tűnt hogy ez a fiú más mint a többi és ebből kapcsolat lehet... 19/L
2010. máj. 10. 21:24
 1/9 anonim ***** válasza:

hát ha csaj mondta neked h van csaja, akkor ő is rá van állva és téged így akar félreállítani sztem

ne hagyd magad!

2010. máj. 10. 21:27
 2/9 A kérdező kommentje:
igen egy kiscsaj volt, és köszi a válaszod :)
2010. máj. 10. 21:30
 3/9 anonim ***** válasza:
írj a srácra h szeretnéd megismerni..ha télleg van barátnője a tudtodra adja meg azt is ha nem érdekled meg azt is ha érdekled.mit veszíthetsz?sok szerencsét^^
2010. máj. 10. 22:24
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem kérdezd meg a sráctól,hogy mi a szitu.
2010. máj. 12. 15:30
 5/9 anonim válasza:
bizti annak a csajnak is bejön a kiszemelted , és csak ezért mondta , ,,, helyedben én utána járnék,, vagy személyesen beszélnék avval a fiúval ,,,, ( = sok sikert hozzá (=
2010. máj. 12. 18:34
 6/9 anonim ***** válasza:
Én is felvenném vele a kapcsolatot a helyedben :)
2010. máj. 12. 23:24
 7/9 anonim ***** válasza:

Ne foglalkoz a "kiscsaj" véleményével.

Vedd fel MyVIP-en a srácot. Ha kedvel, akkor visszajelöl. Aztán beszélgethettek erről arról. Ha rákérdez, hogy miért vetted fel, mond el neki, hogy annyit járt az oldaladon, hogy már szinte az ismerőse vagy. :)

2010. máj. 13. 11:11
 8/9 A kérdező kommentje:

már visszajelölt egy ideje xD

gondolkodtam rajta hogy felvegyem-e msnre is,csak bekavart ez a barátnője van dolog... és nem akarnék ráhajtani olyanra akinek már van párkapcsolata :S

2010. máj. 13. 19:01
 9/9 anonim ***** válasza:

Kezdj el vele nyugodtan levelezni, akár MSN-en akár MyVIP-en. Gyorsan kiderül majd, hogy mit akar tőled.

Egy idő után a párkapcsolataira is rákérdezhetsz. Biztosan mesél majd a jelenlegi párjáról, ha van.

Sok sikert... bátraké a szerencse!

2010. máj. 14. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!