Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi fogsora mennyire számít nektek lányok?
Hat, lehet en csak azert vagyok kritikus fog szempontjabol, mert engem zavar a rendezetlen fogsor. Sajnos én is későn kaptam észhez, alig 1 éve tetettem fel a fogszabit (már felnőttként), műteni is kell majd (szemfogam az ínyemben maradt, azt kell majd lehúzni a helyére), és ez még legalabb 2,5 év, pedig már lassan 19 vagyok.
Úgy vagyok vele, ha en vagyok ennyire igényes, hogy felnőttként bevállalom a fogszabályzót, akkor elvárom h legalább nagyjabol rendezettek legyenek a párom fogai is, ne legyenek csálék. A fogszabi engem egyébként nem zavar férfin. Nálam plusz pont h igényes. :)
Ha van lóvé, a fogsorod pedig fűbe harap, az a leg jobb.
:D
Ha olyan, amilyet leírtál, az nem zavaró.
Viszont ha hiányos, rohad, az nagyon taszító.
7-es legalább tudja mi a helyzet. Én őszintén megmondom egy nagyon ritka betegség miatt a fogaimmal csak a baj van,és elöl az egyik a szélén fekete,de nem rohad. Régóta ilyen,és pont azért,mert nem csontfog,hanem egy "gyenge" tejfog még,viszont mögötte soha nem nőtt semmi... genetika igen.Fogorvosom max. kihúzta volna,de ugye mivel pici,ezért egy pótlást nem is lehet olyan könnyen a helyére betenni... Nos és nem csak ez az egy ilyen tejfog,hanem van több is. És azóta is ott van. Csak pótlást lehetne,de csak úgy ha előtte műtét...
Nos az egész procedúra 2 millió a minimum,de azt mondta,simán lehet több is,ha komplikációk lépnek fel valahol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!