Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek mennyire fontos egy srác fogsora?
Nagyon. Nem az érdekel, hogy szabálytalan mert hiába, manapság igenis pénzes dolog a fogszabályozás. DE a fogtömés vagy a húzás az nem ,és a fogkrém is megfizethető !!!
Igénytelen és gusztustalan a rossz fog, takarodjon fogorvoshoz. Nehari, de nálam komoly probléma és válóok. Fél a fogorvostól persze, hogy fél, félek én is senki nem hobbiból jár oda. De legyen már magára igényes. Legalább ennyire.
Legyen meg az összes első foga ha lehet, és ne rohadjon egyik sem
ha nem szabályos a fogsora, azzal nincs baj, ha egyébként egészségesek a fogai és rendszeresen mossa is
22/L
A fog az legyen ápolt és kezeltetni a rossz fogat, mert utána húzásra kerül. Elég kiábrándító tud lenni, ha rádmosolyog, és elől hiányoznak:D
Pont volt ilyen a hétvégén. Szemeztem egy sráccal. Nagyon nagyon helyes arca volt és gyönyörű szemei. Rámosolyogtam és ő is vissza XD elment a kedvem a szemezéstől. EGy részről rengeteg baktérium van így a szájába( amugy is, de egy rohadó fogtól kissé több), meg hát nem valami szép látvány. A csálé fogak tényleg aranyos tud lenni :-)
nekem eléggé csálék, de a fogorvos szerint szép egészségesek. ügyelek rájuk, főleg azért mert eléggé kesze kuszák, napi kétszer mosom (reggel-este), de sajnos néha így is sárgának látom öket egy kicsit.
gondolkoztam a fogszabályozáson, mert üzleti pályára készülök, ott meg nem árt az esztétikus mosoly, de baromi drága a fogszabályozás. :( nemtudom lányok tetszek-e, 4 éve van barátnőm, ő néha előhozza, hogy jo lenne a fogszabi, de hát minden pénz kérdése.
én pl. nem szívesen mosolygok idegenek előtt, és ha hasonló emberrel találkozom , akkor megnézem a fogait, hogy jé neki sem szépek.
amúgy egy kis kuszaság nálam nem lenne kizáró ok, és most lányokról beszélek, de lehet csak a helyzetem miatt. szerintem egy kolgét mosolyú ember elvárja a párjától, hogy ő is kolgét mosolyú legyen :)
fontos.
bocs de ha egy rohadó fogat látok akkor az felejtős.
A csálé fogak annyira nembaj de ott fogszabályzó..:)
és meg kell mosni a fogatokat fiúk! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!