Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gáz, ha ezentúl azt fogom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha ezentúl azt fogom mondani a nőknek, amit hallani akarnak?

Figyelt kérdés
Belefáradtam a magas elvárásokba, abba, ha egy kicsit is eltér a világképünk, a véleményünk vagy az ízlésünk valamiben, már nem akarják folytatni az ismerkedést. 7 hónapja vagyok egyedül, nagyon szeretnék már egy barátnőt, de a folyamatos próbálkozás ellenére semmi nem jött össze, pont emiatt. Mennyire gázos, ha kicsit elferdítem az igazságot magamról olyan irányba, hogy nekik megfeleljek?
2017. márc. 8. 11:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Pár példát tudtok mondani?
2017. márc. 8. 12:38
 12/17 anonim ***** válasza:
Utólag úgyis kiderül, hogy kamuztál.
2017. márc. 8. 13:01
 13/17 anonim ***** válasza:
# 12/12 Na és miért baj, ha utólag kiderül? Eddig, ha szerelmes lett, az utólag kiderült dolgokért még senki nem hagyott el.
2017. márc. 8. 13:04
 14/17 anonim ***** válasza:

#2-es válaszoló nagyon jól látja. A nők az őszinteséget akarják mindig, de az igazságot hallani nem írják és nem is akarják.

Ha mégis őszinte vagy, akkor szinte semmi esélyed, bár megjegyzem hogy ha jól nézel ki akkor teljesen mindegy mert úgyse figyelnek arra amit mondasz mert már azon jár az agyuk hogy milyen mód tudnak a legjobban felvágni veled a barátnőik előtt.

2017. márc. 8. 13:18
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

milyen dolgok ezek?

ha fontosak, akkor érthető hogy ha nem egyezik, akkor nem akarnak együtt lenni.

ha kis dolgok, de tényleg kicsik, akkor talán nem olyan gáz. attól függ. ha pl azt mondja tetszik neki az az ugg csizma, és te azt mondod hogy ja, szerinted is, miközben nem tetszik, az még belefér talán. :D

de érted, ennél komolyabb dolgokban megterhelő lenne szerintem megjátszanod magad. nem is lenne sok értelme.

2017. márc. 8. 14:35
 16/17 anonim ***** válasza:
Csináld. Tudom, hogy ezen az oldalon mindenki egy óriási szentnek érzi magát, de pszichológiai tény, hogy az ismerkedés szakaszában a legtöbb ember hazudik, elhallgat fontos részleteket és a jó oldalát hangsúlyozza csak ki.
2017. márc. 8. 15:25
 17/17 anonim ***** válasza:
Én a helyedben biztos nem tenném, gondolj bele, akkor nem is téged szeretnek meg, hanem egy illúziót...
2017. márc. 8. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!