Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha ezentúl azt fogom mondani a nőknek, amit hallani akarnak?
és ennek mi értelme? hazudsz ergó még annál is elkaszálod magad akivel am összejött volna...
meg mi értelme másnak kiadni magad?
24F
Megnyugtatlak, szerintem az emberek kétharmada ezt teszi... :(
Sajnos sok emberrel szemben nem lehet őszintének lenni, mert őrült-idegbeteg módon ordítani kezd, sértésnek veszi, vagy kapásból elhagy, de ha nem lehetünk őszinték másokkal, akkor mi értelme van az egésznek?
Ez olyan szomorú.
Megértem a csalódottságot, sajnos olyan világot élünk hogy sokaknak még a tökéletes sem elég. Illetve a legkisebb hiba, kivetnivaló is döntő.
Én is kb. 7 hónapja vagyok egyedül, de kezdek én is belefáradni ebbe, és egyre kevesebb esélyt érzek arra hogy komoly kapcsolatom legyen. De ilyen körülmények között egyre kevésbé is akarok.
Olyan elvárások vannak hogy... tudod mit? NEM IS AKAROK megfelelni!
Az pedig hogy hazudjak azért hogy jó színben tűnjek fel?
Úgyis kibukik egy idő után és később lesz belőle gond. Akkor inkább el se kezdődjön!
Szóval legyél csak őszinte és halj meg egyedül. Ez a sorsod, nem tehesz ellene. :( Sajnos a szerelemhez szerencse is kell, aminek ha híján vagy akkor készülhetsz a magányos halálra és arraa, hogy már a mumifikálódott holttestedre fognak rátalálni, arra is csak azért, mert gyanúsan nincsenek fizetve a számlák és a nyugdíjkát sem vette fel senki...
Vagy taktikázz.
Miért? Mi mást lehet mondani? Őszintén, a szívedből beszélsz, igazat mondasz, max 10 perc és dobva vagy.
Viszont, ha azt mondod, amitől repes a lelke, könnyen beléd szeret. Ez megtörtént, onnantól lehetsz akármilyen rossz fiú, nem akar tőled elszakadni, csak végső esetben.
Ha bírod röhögés nélkül, megpróbálhatod, jó móka.
30/f
2est mért kellett lenullázni?
Igaza van, a legtöbb ember ezt csinálja!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!