Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi az a minimum autó, aminek egy férfinek 30 évesen rendelkeznie kéne?
Ez esetben, tök mindegy, milyen az az autó... ha egyébként, szimpatizálunk és megvan az összhang az ágyban is és közösek a céljaink...
Nem tartunk autót.
A bicikli sokkal szexibb feneket jelent a pasin. :) Nekem az jön be, nem a tunya bádogdoboztöltelékek.
Egy Volvo vagy Lexus terepjáró már megteszi.
Nekem csak egy Hyundai Santa Fe-m van.
N25
23 sok sikert, amikor montival meg kell tenned 60 kilométert oda-vissza, az ország dombosabb részén, - 20 fokban.
Amúgy én férfi vagyok, de eddigi tapasztalataim szerint a nőknek tökmindegy, milyen kocsid van.
Nem feltétel (nálam legalábbis), hogy legyen autója.
Viszont ha van az mindenképp praktikus, hiszen 30 év fölött már a gyerekvállalás se olyan távoli dolog. Ahhoz meg tényleg jól jön ha nem a tömegközlekedéshez kell igazodni. Én is szeretnék jogosítványt csinálni hamarosan többek között ezért is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!