Köteles e az eladó visszavásárolni az autót? Amikor haza értem kigyulladt a légzsák visszajelző a műszerfalon, Jelleztem is felé, A Motorolajszíntett ellenőrizve amire hazaértünk a motorolajszínt a minimum alatt volt! Támadható az adás vétel?
Magánszemély esetében neked kell bebizonyítani, hgy a hiba már a vásárláskor is fennált.
Sok sikert a perhez. :)
Én lennék az el adó megmondanám neked vissza hozd az autót rá teszel 500 ezer bánat pénzt plusz 50 ezer bánó pénzt ha megéri neked mert el álltál a szerzödéstől.
Ha meg vevö lennék az eladónak kéne neked fizetni ennyi a bánat miatt h át vert...
Vagy jogi útra ha viszed nehezen bizonyitod vagy meg csináltatod a szervizessel lehet csak 10 ezer ft a hiba.
Hogy vetted meg az autót? Biztosan nagyon megérte. A közértben is menézed a kenyeret színre, szagra, dátumra...esetleg meg is nyomkodod.
Egy autónál alap, hogy motorház felnyit, motorszám, olajszint, olaj színe, minősége, hűtővíz, meg úgy általában.
Mindenesetre holnap ballagj be a kormányablakhoz, ott mutasd be a szerződést...lehet, hogy át sem írható...
Fontos, hogy lássák, te ott voltál, nem sumákolsz$..
A per sokba fog fájni, főleg annak tudatában, hogy vettél egy roncsot.
De csak otthon nézted meg, ugye?!
Szakértőt kell fogadnod, plusz megcsináltatnod a hibát, utána, csak utána ügyvéd és per.
Mennyiért vetted az autót?
Ez azért fontos, mert pl. egy 20 éves, 120 000 ft-os gépnél még a bíróság is elhajt a fenébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!