Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi az oka, hogy a lanyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka, hogy a lanyok annak ellenere talalkozgatnak kettesben fiukkal, hogy van parjuk?

Figyelt kérdés
Randi hangulatu programokra gondolok. Egonoveles?
2017. márc. 4. 23:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
ja
2017. márc. 4. 23:41
 2/15 anonim ***** válasza:
92%

Randi hangulatú? Például?

Nyilván, ha kettesben találkozok egy férfi barátommal, akkor is beülünk néha valahová. Enni, kávézni, vízipipázni. Ezek randi hangulatúak nem? És nem azért, hogy egót növeljek, hanem mert jó dolog leülni és úgy beszélgetni... ennyi...

2017. márc. 4. 23:48
 3/15 anonim ***** válasza:
38%
Viszket a sunájuk , ugyan mi lenne az oka. Làttam már meredek dolgokat elhiheted...
2017. márc. 4. 23:56
 4/15 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem egyénfüggő, mi randihangulatú.
2017. márc. 5. 00:16
 5/15 anonim ***** válasza:
80%

Attól függ mik a szàndékaik. A felektől függ milyen a hangulat.

Nekem van férjem, és a legjobb baràtom egy férfi. Ismerik is egymàst egyébként. Ezzel a baràttal Soha semmi több nem volt köztünk, és igen, szoktunk kettesben talàlkozni, kajàlni, kávézni, mozizni, dumàlni. Régebb óta ismerem mint a férjemet, nem fogok lepasszolni egy baràtot csak mert férfi. Egy párkapcsolat, hàzassàg a bizalomról is szól. Ha az nincs, értelmetlen az egész együttlét.

2017. márc. 5. 00:41
 6/15 anonim ***** válasza:
79%

mert vannak barátaink?

milyen randi hangulat? nem szoktunk gyertyafényes vacsorát tartani, de nyilván nem csak állunk az utcán és úgy beszélgetünk.

2017. márc. 5. 03:02
 7/15 anonim ***** válasza:
89%

Hát nézzük.

Mi a randihangulat?

Én a legjobb barátommal általában mindig szervezek valami programot.

A férjem csomagban kapott minket. :D

12 éves barátság, és olyan mintha a testvérem lenne.

Sőt, egy időben náluk is laktam, mikor a saját családomban gázos volt a helyzet (mindkét szülőm alkoholista)

A barátommal havi egy-két alkalommal programot csinálunk, de egymáshoz is átugrunk néha.

26N

2017. márc. 5. 06:07
 8/15 A kérdező kommentje:
nem éppen a gyerekkori barátokra gondolok, más kategória
2017. márc. 5. 14:12
 9/15 anonim ***** válasza:
18%
kettős cél: ego növelés, és ha jobb party az új fiú, akkor liánozás hozzá.
2017. márc. 5. 14:32
 10/15 anonim ***** válasza:
Nekem van párom, és elég sok fiú barátom is. Legtöbbször kettesben találkozom velük, iszogatunk, filmezünk, dumálunk, teaházba megyünk...ezek gondolom lehetnének "randi hangulatúak" is, de nem azok. Egyszerűen jobban tudunk beszélgetni, ha nem az utcán állunk le dumálni, vagy nem vesz körbe másik x ismerős. Ilyenkor szóba jön a párkapcsolat téma is, de mivel az enyémmel minden rendben, így részemről ez csak egy rövid beszámoló szokott lenni, higy miket csináltunk, merre tartunk. Részükről változó, van aki hozzám hasonlóan boldog, de van, aki még nem találta meg a megfelelőt, ilyenkor ezt is megvitatjuk. De soha nem kelletem magam, vagy bármi ilyesmi.
2017. márc. 5. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!