Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit szólnátok, ha kettesben a liftben "véletlenül" megnyomnám az "állj" gombot?
Figyelt kérdés
Van egy nagyon jó csaj a házban, eddig kétszer utaztam vele. Arra gondoltam hogy legközelebb két emelet között megnyomom a gombot, aztán azt mondom hogy "ajjaj..." és elkezdek improvizálni.2016. szept. 30. 18:44
1/16 anonim válasza:
Azt hogy egy perverz állat vagy, aki meg akar erőszakolni. Rossz vicc.
2/16 A kérdező kommentje:
De én nem akarok ilyet, csak beszélgetni szeretnék vele.
2016. szept. 30. 18:46
3/16 anonim válasza:
Kitorne rajtam a klausztrofobia es ujrainditanam a liftet es kozolnem veled, h ne nyomkodd a gombokat.
Ha bejonnel akkor is ezt csinalnam mert nem birom a bezartsagot de ott annyi kulonbseggel, h az osszes eselyedet elveszitened.
4/16 anonim válasza:
Figyelj, inkább anélkül kezdj el beszélgetni vele...
6/16 anonim válasza:
-"Szerintem is"...
.és elővenném a sokkolót, vagy a kloffolót... még nem döntöttem el.
7/16 anonim válasza:
#6: Hogy fér be egy nagy húsklopfoló a kis retikülödbe, angyalom?
8/16 anonim válasza:
Hát én tuti, hogy nagyon berágnék rád, ez még rosszabb, mint egy magas torony tetejéről lenézni. Mi van ha a lány klausztrofóbiás vagy pánik beteg vagy mottudomén? Egy ilyen helyzetben az ember nem hetyegni szeretne, hanem megoldást találni. Mi van ha nem indul el a lift utána el vagy csak 2 óra múlva jön ki a házmester? Én màr jártam így. Vagy nem jó a vészcsengő? Meddig lesz elég a levegő?
9/16 anonim válasza:
Rádmordulnék, h tudod kivel szórakozz, félrelöknélek és elindítanám a liftet. Éppen megyek valahova/jövök valahonnan és estleg fáradt vagyok, vécére kell mennem, dolgom van, vagy egyszerűen nem akarok veled beszélni, akkor mi van? Tiszteletben tudod tartani? Ha igen és nem akarsz egy tökönrúgást, akkor ne csinálj ilyen hülyeségeket!
10/16 anonim válasza:
Nagyon nem jonne be, ilyennel szerintem ne szorakozz! Mi lenne, ha mindenfele trukk nelkul csak ugy elkezdenel beszelgetni vele. Maskulonben en tuti fraszt kapnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!