Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi elhív egy nőt (akit már ismer) kettesben találkozni, az randinak számít?
Figyelt kérdés
Ha mondjuk egy helyen dolgoznak és már valamennyire ismerik egymást. A férfi egyszer csak felteszi a kérdést a nőnek, hogy van e kedve valamikor meginni vele kettesben egy kávét. Akkor ezt már randinak szánja, vagy csak barátkozni akar?2016. máj. 25. 20:55
1/3 anonim válasza:
Ez férfi függő, lehet sima baráti közeledés, de lehet randi is. Ha én hívnék el egy nőt, akkor inkább randira hívnám, mert csak akkor közeledem, ha szeretnék tőle valamit. Ha barátkozni akarok, akkor megteszem bent a munkahelyen.
2/3 anonim válasza:
Mi férfiak nemigen barátkozunk nőkkel. Vannak női barátaim, de azok már foglaltak és velük nem nagyon szoktam kettesben találkozni.
Úgyhogy ha én elhívok egy nőt , az azért van mert tetszik, és meg akarom dugni.
3/3 anonim válasza:
Én nőként műszaki egyetemre jártam, így természetesen volt egy csomó férfi barátom is. Általában úgy volt, hogy akivel spontán mentünk el ide-oda mert épp ráértünk, az a barát. Aki meg valami későbbi időpontra hív el, az a randi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!