Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan kozolnetek a betegsegetek? Itelkezest nem kerek, koszonom.
Megismertem egy szimpatikusnak tuno ferfit,akivel lehetne koztunk kapcsolat.
Viszont nekem van egy kis szepseghibam.Eleg csunya multam volt,ami miatt depresszios vagyok,viszont ez nem latszik rajtam,soha nem is latszodott mert mindig jol megjatszottam magam.(Tehat nem allok neki pl. bogni a buszon,mosolygok stb.)Ti hanyadik randi utan mondanatok ezt el es hogyan?Sokak szamara az elsore sokkolo tud lenni,en viszont mar teljesen elfogadtam es megbaratkoztam a betegsegemmel(persze terapiaval es gyogyszerrel kuzdok ellene).20L
Azérlt látatlanban ne adjunk diagnózist, és ne mondjunk véleményt a gyógyszer szükségességéről.
Nem tudom én is jártam pszichiáterhez és szedtem elég erős gyógyszereket. Kb 1,5 évig kellett. Azóta eltelt 14 év és semmi bajom, egyszer sem jöttek elő a tünetek.
Kérdező, én azt javasolom, higy ne keríts neki nagy feneket, állj úgy a dologhoz, mintha mondjuk a vérnyomásod miatt kellene dokihoz járni. Hazudni nem szabad, de eltúlozni sem. Ha azorvos helyesen állította fel a diagnózist, a betegséged semmilyen kihatással nem lesz a későbbi életedre.
Nekem is volt depressziom egy idoben, es egy nagyon jo orvoshoz jartam, aki azt mondta, h a depressziot nem lehet gyogyszerrel gyogyitani, hanem magamnak kell kilabalnom belole tudatos eletmodvaltassal. Kegyetlen nehez volt, de sikerult es utolag is orulok, h nem szedtem be semmilyen bogyot, m az csak kesleltette volna a gyogyulast.
Amugy nem rontanek en sem ajtostul a hazba. A depresszionak tobb fokozata es fajtaja van. Addig, ameddig tudsz uralkodni rajta, nem keltenem a felesleges felelmet az illetoben azzal, hanem csak nagyvonalakban beszelnek neki rola, de nem igy a kapcsolat leges legelejen, hanem mondjuk akkor, amikor mar szinte biztos lehetek benne, h ebbol komoly kapcsolat lehet.
Hegek vannak rajtad?
Látható helyen, vagy úgy, hogy csak akkor venni észre, ha már levetkőzöl. Mert akkor még az előtt kellene, hogy maga veszi észre.
Szerintem legjobb ezt korai szakaszban elmondani, mert alapjaiban határozza majd meg a kialakuló kapcsolatot.
Fogalmad sincs mit teszel. Ha terápia nem sued ki hamar, hulladék. "Gyógyszer", csak agyromboló méreg. Sose hazudj randin. Mi értelme?
20f
Írj rám ha kell normális terápia s segítek.
Ne úgy fogd fel mint egy betegséget,mert az csak tovabb ront az àllapotodon.Ez egy múló lelkiàllapot.
Egy jó kapcsolat pont jól jöhet mert elterelheti a figyelmed a szomorú dolgokról.
Ha szóba jönnének a betegségek, vagy a múlt(pl. milyen volt a középiskola, tartod-e még valakivel a kapcsolatot a múltadból, stb.), akkor kitalálnék.
Én is 'defektes' vagyok ilyen téren, bár én a gyógyszerek miatt félek orvoshoz fordulni. Még szerencse, hogy találtam olyan embert, aki mellettem áll, és ennek ellenére is szeret - hidd el, neked is sok boldogságban lesz még részed. :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!