Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti találkoznátok egy roma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti találkoznátok egy roma sráccal?

Figyelt kérdés

Neten ismerkedek, és a sok jelölt között akad egy roma srác. Én 31 éves vagyok, komoly nő, rendezett anyagi és családi háttérrel, liberális nézetekkel, a nemek közötti egyenlőséget hirdetem.

Van egy roma srác. 33 éves, nincs felesége, gyereke, az érdeklődésünk nagyon hasonló, kulturált srác, nyelveket beszél, dolgozik.

A szüleimnek elmeséltem a helyzetet. Nagyon nem támogatják a dolgot.

Még semmi nincs köztünk és csak a véleményetekre lennék kíváncsi.

2017. márc. 2. 10:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Azért az kemény, hogy a magyar jelző kizárja a roma "magyar"-ságát, legalább is a kérdező megfogalmazásában :D
2017. márc. 2. 11:52
 12/19 A kérdező kommentje:
Akkor hogy fogalmazzak? Fehér bőrű? Nem minden roma sötét bőrű és az előző kapcsolatom is egy sötétebb bőrű srác volt, akit romának is néztek még a romák is, közben egyáltalán nem volt az.
2017. márc. 2. 12:00
 13/19 anonim ***** válasza:
Nem randiznek:(
2017. márc. 2. 13:09
 14/19 anonim ***** válasza:
Ha jót akarsz magadnak akkor k@rva gyorsan koptasd le.
2017. márc. 2. 13:32
 15/19 anonim ***** válasza:

Ötös vagyok. A lány úgy gondolta, nem fogad szót és nem mindenben az ő szokásaik szerint viselkedik.

Elmagyarázták a rokon nők neki, náluk mi a szokás. Onnantól a lány, sárga papírral téblábol a világban.:(((

Ismerek egy másik lányt, őt a párja jó darabig a tenyerén hordozta, mindent megadott neki. Majd mikor beleunt, nem engedték ki és bedobta a lányt a család férfitagjainak, kénytelen volt pár hónapig szórakoztatni őket.:(

Mondanák, még egyet. A legjobb barátom roma. Minden búcsúzáskor a lelkemre köti, romákkal ne álljál szóba.

Na azért, lehet neked sikerül a kapcsolat.

2017. márc. 2. 14:44
 16/19 anonim ***** válasza:
NEM
2017. márc. 2. 15:40
 17/19 anonim ***** válasza:
Nem!
2017. márc. 2. 16:33
 18/19 anonim ***** válasza:
Az általam ismert cigány férfiak mind alkalmatlanok hűségen és megbízhatóságon alapuló párkapcsolatra. Én nem kezdenék még egyszer cigány férfival.
2017. márc. 2. 17:10
 19/19 anonim ***** válasza:

Ha egy magyar nő cigány pasival, pasikkal alakít ki kapcsolatot, akkor azt nem azért teszi, mert hosszú távra tervez vele, hanem mert jó esetben sub hajlama van és hatalmasat akar szexelni. És ezzel nincs is semmi baj.

Zsolt/36

2017. márc. 6. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!