Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti találkoznátok egy roma sráccal?
Neten ismerkedek, és a sok jelölt között akad egy roma srác. Én 31 éves vagyok, komoly nő, rendezett anyagi és családi háttérrel, liberális nézetekkel, a nemek közötti egyenlőséget hirdetem.
Van egy roma srác. 33 éves, nincs felesége, gyereke, az érdeklődésünk nagyon hasonló, kulturált srác, nyelveket beszél, dolgozik.
A szüleimnek elmeséltem a helyzetet. Nagyon nem támogatják a dolgot.
Még semmi nincs köztünk és csak a véleményetekre lennék kíváncsi.
Én nem találkoznék/ismerkednék roma sráccal, ahogy némettel sem.
De, ez csak az én véleményem, hogy te mit szeretnél, az a TE döntésed. Ha te szeretnél vele ismerkedni, ne foglalkozz más véleményével.
Nagyon megneznem a csaladi hatteret is, illetve hogy van-e benne barmi roma vonas ami zavaro lenne. A szuleim velemenye nem foglalkoztatna annyira, ha tenyleg normalis es a csaladi hattere is rendben van, akkor ok is elfogadnak elobb-utobb.
De egyebkent valoszinuleg nem. Havernak elfogadnam, de parnak nem tudnam.
Miért? Ő hogy járt?
Nem ismerkednék mégegyszer romával.20 évesen volt egy roma barátom,szó se róla, művelt,tiszta,tanult,nagyon jól kijöttünk stb.tehát minden rendben volt,el is mélyült a kapcsolatunk,de kéaőbb elkezdett előjönni belőle a roma vér.A családja úgy bánt velem mint a kutyával,a barátom kívül hiába viselkedett intelligensen,és kezelt egyenrangú félként, a családon belül a nők el voltak nyomva,nekem kuss volt a nevem és egyéb primitív cigánydolgok.Pl.a férfi nyugodtan verheti a nőt ha kell, nyugodtan megcsalhatja,de te nem is köszönhetsz egy másik férfinak stb...Mondanám,hogy kéz és lábtörést,de amúgy is meg lesz.
36/N
* És azt még nem is tettem hozzá, hogy hónapokig nem tudtam levakarni magamról,még a szüleimet is zaklatta az egyész pereputty.Rendőrség,bíróság, volt ott minden,az egész ismerősünk lenézett minket a sok balhé miatt, utána nagyon sokáig a magyar fiú messziről kerültek,és még sok-sok kellemetlenség.Ismétlem,érettségivel rendelkező,tanult fiúról volt szó.
36/N
A romák mind öntörvényűek!akárhány diplomaja lehet!
Ezt sose felejtsd el!
Ràadàsul amelyik műveltebb az általában nagyképű is!
Azt hiszem összefoglaltam mindent!
#7 ugyanezeket az érveket hozták fel a szüleim is.
Apukám köztük nőtt fel.
Azt hiszem, elég sok magyar férfi van, hogy inkább közülük válogassak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!