Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vajon megeshet ilyen? (Többi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon megeshet ilyen? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Egy pár nappal ezelőtt megismertem egy lányt,és azóta csak rá gondolok. Mindennap az várom,hogy eljöjjön az a idő,hogy feltudjam hívni meg,hogy láthassam. Ezelőtt ilyet még egy lánnyal kapcsolatba sem éreztem habár már voltam szerelmes nem is egyszer. Nagyon különös,egyszerűen tényleg pár napja ismerem csak,de nagyon nagyon vonzódok hozzá. Nyilván neki már próbáltam suggalni,hogy mennyire tetszik nekem,meg hogy mennyire élvezem a társosagát,de nem mertem túlzásba nyomulni,mert félek hogy hülyének nézne. Elhívtam randizni arra igent mondott szóval ez mindenképp jó. Kérlek segítsetek már,hogy ott is hangsúlyozzam ezt neki,hogy mennyire kedvelem,vagy szerintetek hogyan csináljam? Nem akarom elrontani vagy netán butaságot mondani,mert szeretnék vele összejönni. A normális válaszokat előre is köszönöm :)
2017. febr. 23. 18:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha igent mondott a randira, biztos, hogy szimpatikus vagy neki. Hacsak nem viselkedsz totál égőn, nem nagyon ronthatod el a helyzetet. Szerintem mindenben az aranyközépút a legjobb. Ne legyél túlságosan nyomulós, de túl félénk sem, ne beszélj túl sokat, de túl keveset sem, legyél vicces, de ne poénkodj el mindent, stb.
2017. febr. 23. 19:08
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha sokszor voltál már szerelmes, akkor ez olyan gyorsan jön, gyorsan megy kategória lehet? Hány éves vagy? Ezt gyakran elfelejtitek leírni.

Szerintem bókolj neki, legyél udvarias,érdeklődjél, és jegyezd is meg amit mondd.:) Kedves, érints meg, nem letapizni, csak finoman. Ez lesz az első randi, akkor kérdezd meg hova menne szívesen. Kísérd haza. Azért ne tapadj rá, mint a pióca, ne legyen nagyon ömlengős, mert az riasztó tud lenni, csak finoman. Aztán meglátod, hogyan reagál.

2017. febr. 23. 19:13
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat :)
2017. febr. 23. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!