Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Baj van? Vajon lesz folytatás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj van? Vajon lesz folytatás?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Ma de. randiztam egy pasival, aki nagyon megfogott elsöre, szinte szerelem volt elsö làtàsra. Ùgy ereztem, jòl ment, sokat nevettünk, közös èrdeklödèsi körök rendben. Folyton mosolygott, elözekeny volt ès a testbeszède is arra utalt, hogy megvan a vonzalom. Kicsit ideges voltam, nèha beszèltem hülyesègeket...De az elvàlàsnàl nem kísèrt haza ès semmi egyèb. Mondjuk ez okè, ez csak a nöknel íratlan szabàly :D Plusz fènyes nappal volt. Azòta nem is keresett. Aggòdjak, ennyi volt?

2017. febr. 6. 21:59
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

hát őőő....?

nem vagyunk egyformák, nekem ha bejön egy csaj az első randi alkalmával akkor alap hogy hazakísérem, vagy legalábbis megkérdezem...

írni is írnék neki, vagy keresném valami platformon.

de mint írtam nem vagyunk egyformák, lehet a csávó most emészti a délelőtt folyamán történteket.

minden esetre azért fura, hogy nem keresett semmilyen formában.

lehet más randi is be volt még ütemezve neki a mai napra :D

2017. febr. 6. 22:09
 2/7 anonim ***** válasza:
Jó nagy tuskóval randiztál.. Ha még nem is jöttél be neki a minimum,hogy elkisér..
2017. febr. 6. 22:12
 3/7 anonim ***** válasza:
1.nem érzett semmit csak nem volt gerince megmondani hogy ennyi volt 2.tàvolsàgtartó és nem akarja elkapkodni attol még lehetsz neki szimpatikus mert nem kísért haza!Mindenesetre vàrj és nyugodj meg a te lelkiismereted tiszta és te mindent megtettél hogy jol sikerüljön a randi!Igaz lehet az is hogy esetleg van neki képben valaki màs is!Sztem ismerkedj te is màssal !
2017. febr. 6. 22:21
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi :)) Sokat segítettetek. Majd beszàmolok, ha lesz fejlemeny.
2017. febr. 6. 22:27
 5/7 anonim ***** válasza:
írt? :)
2017. febr. 6. 22:40
 6/7 A kérdező kommentje:
Igen, azòta beszèlgetünk, bàr kicsit màs a kontextusa a dolognak, de lehet csak èn kèpzelem be :D
2017. febr. 7. 10:34
 7/7 anonim ***** válasza:
Hogy érted?
2017. febr. 9. 07:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!