Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mennyit tudhat rólam ez a zsaru?
Regisztraltam egy tarskeresöre , norvegiaban lakom, es persze titkos álnéven , sose adtam ki magam , mert nem akartam talalkakra jarni csak kamerazni , chattelni , egyszer kapcsolatba lepett velem egy pasi es sok fotot csereltunk , kiderult h a vámnál dolgozik , vámrendör , utlevelkezelö vagy mi a turó el is kuldte magat foton teljes uniformisban , névvel ellatva, munkaidöben,
Ez kulönös volt h igy kitarulkozott es folyton kuldte magat egyenruhaban stb.
Utananeztem h igazat mond a viselkedese azonban furcsa volt h igy kiadja magat
En nem akartam kiadni magam , hiaba kerlelt , nincs semmi rendörsegi ügyem, de nem akartam , folyton kerlelt de nem , nem adtam meg semmit magamrol , semmi infot , nevet
Egy nap azt mondra h ugyiS kimeriti ki vagyok mondom jo lesz
Aztan felhiv es ramolvassa a nevem cimem mindent, a telefonszamom nem adtam meg azt is megtudta , ugy hivott fel.
Nagyon meglepödtem es azon gondolkodom h vajon mi mindent tudhat meg ha akar ?
Bankkontom , miket olvasok a neten , stb hitelek minden latszik ???
Ki tud erröl valamit ????
van egy olyan törvény h személyi szabadságjogok...
alaptalanul nem kérheti le mert akkor visszaél hivatalbeli hatalmával saját célra meg végképp nem használhatja fel... olyan pert akaszthatsz ezek után a nyakába h ihajj :D
A helyzet az, h nem fogom megtudni h ha kikér rólam adatot, gondolom ismerösei kontaktusai vannak mindenhol , nem kapok kezbe pecsetes levelet , h valaki kutakodott.
Mondom miert nyomozott ki persze tagadja h azt mondja h en adtam meg neki a cimem meg a nevem ami nem igaz.,
Valaki tud valamit erröl h mit tud megnezni???
Nem adtam meg neki a facebookom , es olyan kepet sem kuldtem ami megvolt a Facebookomon.
Mindegy , kösz a valaszt
Bizonyos dolgok alapján simán meg lehet tudni emberekről ezt azt....
Hogy ő honnan szedte nem tudom.
De ez gondolom zavar téged, megszakítod vele a kapcsolatot és kész, probléma letudva.
Szerintem beteges amúgy aki ilyet csinál...
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!