Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tudhat ez a fickó, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudhat ez a fickó, hogy így ragadnak rá a nők?

Figyelt kérdés

Egyetemre járok és egy másik szakon van egy fickó akivel van közös óránk.Egyszerüen taladnak rá a nők.

Külsőre macis alkat vagy duci kicsit.Nem jár márkás ruhákban inkább mindig ingben,egyszerü nadrágban van.Elegánsabban öltözik.

Csöndes,komoly srác,jó tanuló.

Annyira nem ismerem,van 1-2 közös barátunk.

Elmondásuk szerint nem jár bulizni,nem egy party állat :)

Arra gondoltam,hogy akkor tuti pénzes de nem.

Egyetem mellett dolgozik,teljesen hétköznapi szinten él.

De akkor mégis mit tud ez a fickó,hogy ennyire imádják a nők?Minden lány aki ismeri oda meg vissza van érte,azonnal elolvadnak tőle.

Barátaim mutattak par nőt akik voltak már vele együtt és....olyan nők voltak,hogy besz @rás...gyönyörű nők.

Mit tudhat?Nők nektek egy ilyen férfin mi tetszik?

2016. máj. 12. 21:02
 1/9 anonim ***** válasza:
Valószínüleg annyira jóképű a csóka hogy minden lánynak tetszik.Nők között is van olyan aki minden férfinak tetszik.Mákos (:
2016. máj. 12. 21:08
 2/9 anonim ***** válasza:
Ennyi információból nem tudok válaszolni. Beszélgetnem kéne egy kicsit a pasival, akkor lehet, hogy többet tudnék.
2016. máj. 12. 21:14
 3/9 anonim ***** válasza:

Szerintem is az lehet a titka, hogy veszettül jóképű.

Én életemben talán 1-2 olyan pasit láttam, akire azt mondtam hogy hűű az anyját, de megérne egy ajtócsapkodást! Pedig egy szót sem váltottam vele.

2016. máj. 12. 21:14
 4/9 anonim ***** válasza:
Hidden Social Attribute. Van egy ilyen tulajdonság, ami nem látszik ki, nem látszik mitől van, csak a hatása, ami nagyfokú szociális elismertség. Van, akinek magas ez az értéke, van, akinek meg alacsony. Akinek alacsony, az háttérbe szorul, elfelejtik, akár láthatatlannak is érezheti magát. A nőknek kellő bunkó paraszt, és a nőknek nem kellő bunkó paraszt (aka komplexusos gyökér) között is ez a tulajdonság a döntő, emiatt lesz az egyik kedvelt, míg a másik nem.
2016. máj. 12. 21:16
 5/9 A kérdező kommentje:

1-3#

Igen mondják a nők,hogy jó képü fickó.De testre nem egy adonisz inkább duci kicsit.

2#

Én is csak pár szót beszéltem vele eddig.De abból az jött le,hogy egy intelligens,jól szituált,kedves,szűkszavú fickó...

És az a furcsa még,hogy nem is igazán csajozik.Beszélget a nőkel,mosolyog egyet és elolvadnak tőle.

Azon gondolkodom már néha,hogy mondom neki hogy tanitson és fizetek is neki akár :))

2016. máj. 12. 21:20
 6/9 anonim ***** válasza:
Lehet pont azért fogja meg a nőket,mert nem egy party állat :) Megbízhatónak tűnhet (az extra pont). Különben nekem pont ez a típus a zsánerem.
2016. máj. 12. 21:32
 7/9 anonim ***** válasza:

Sok dagadt hülyegyereket ismerek, akik:

-kövérek, testesek

-menőek, vicesek, humorosak

-beszédesek

-sok-sok lánnyal jóban vannak és általában nagy az ismerősi körük.

+1: Sosem szexelnek! Bizony. Miért van az, hogy mindig találkozom vicces, dagi srácokkal akikért "odáig van mindenki", mégis lehet sosem járt még a farkuk punciban, vagy csak szökőévente egyszer szokott? Csak mert bírják őt az emberek, olvadnak a dumájától a lányok, még simán lehet hogy amúgy nem túl sikeres ezekben a dolgokban.

2016. máj. 12. 22:15
 8/9 A kérdező kommentje:

Utolsó#

Hát szerintem ő nem az a fajta aki még sosem szexelt :)Mint irtam láttam 1-2 volt nőjét akivel lefeküdt gondolom én ha együtt voltak.És még hány van akivel nem voltak együtt de úgy megvolt neki.3-at én is ismerek,egyikük a csoporttársam is :))

Nekem van egy olyan érzésem hogy ha kettőnk álltal felcsinált nőket összeadnánk és még azt megszoroznánk 3-al akkor is kevesebb jönne ki mint ahány nővel volt ő :)

Köszi

2016. máj. 13. 00:23
 9/9 A kérdező kommentje:

"Sok dagadt hülyegyereket ismerek, akik:

-kövérek, testesek (Azért kövérnek nem nevezném,mint irtam inkább macis alkat.)

-menőek, vicesek, humorosak (Ezek sem igazak rá igazán.Mint írtam inkább komolyabb,visszahúzódó fajta)

-beszédesek (Mint irtam elég szűkszavú)

-sok-sok lánnyal jóban vannak és általában nagy az ismerősi körük. (Tényleg sok lánnyal jóban van de nem igazán baratilag.Ismerősi köre sem nagy...inkább pár komolyabb barátja van.)

Ha még hozzá vesszük a szexről a véleményed akkor nagyjából semmi sem igaz rá amit leirtál :)

De azért tényleg köszi :)

2016. máj. 13. 00:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!