Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon újra egyedülálló lett a csajszi?
Adott egy nagyon szép csajszi, aki már első látásra megdobogtatta a szívem, teljesen az esetem és szinte rögtön beléestem. :)
Viszont évek óta kapcsolatban volt, ezért nem is próbálkoztam nála (bármennyire is szerettem volna) :-/ most azonban facebookon eltűnt a "kapcsolatban" jelzés nála, a névjegyen belül viszont ez szerepel "Nincs megjeleníthető kapcsolat" :-/
A "volt" pasija se lájkolta az új képet, amit nem rég megosztott.
Szerintetek még együtt vannak vagy szakítottak és újra szabad préda a csajszi? :) Nagyon örülnék, ha nem lennének együtt.
Köszönöm a válaszokat! :)
Akkor többen is úgy gondoljátok, h újra egyedülálló lett. :)
Kolléganőm is ismeri a csajszit és ő is megígérte, hogy rákérdez, hogy mi a helyzet. ;-)
1#, Általában nem a facebook-os dolgokból szoktam kiindulni, nem is nagyon szoktam figyelni a megosztásokat, de most valahogy oda keveredtem a csajszi adatlapjára és láttam, hogy nincs már kint a "kapcsolatban" állapot se nála, se a "volt" csávójánál. (sőt a csávónál már olyan képek sincsenek, amin együtt vannak a csajszival), ezért gondoltam, hogy már nincsenek együtt, de nem vagyok benne biztos :-/
A csaj még pár éve az ügyfelem volt (ezért is vagyok egy kicsit izgatott és vaciálok még hogy ráírjak-e), de akkor nem kezdeményeztem nála, mert tudtam, hogy van barátja. :-( Most viszont talán eljött a megfelelő alkalom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!