Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Baj az a lányoknak ha a férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj az a lányoknak ha a férfi "nem csinál semmit" egy darabig? (olvass tovább)

Figyelt kérdés

Lett nem régen valamivel több, mint 10 millió forintom, úgyhogy úgy döntöttem kiveszek "1-2 év szabadságot".

Mostanában nyelvtanfolyamra járok (két idegen nyelvet is meg akarok tanulni középfokon a következő két évben az angolon túl amiből már van felsőfokúm), edzek, sétálok, ismerkedek nőkkel, olvasok, a néhány jó barátommal találkozom és úgy általában elvagyok.

Vidéki (Mo-on top 5 lakosságú) nagyvárosban élek, albérletben és mindenestől kb havi 110-120 ezer forintot költök (albi, kaja, bérlet, ruhák, tanulás, sport, buli)

Van egy alapszakos főiskolai diplomám és dolgoztam már az életemben négy évet folyamatosan.

Mikor lánnyal ismerkedem nem tudom ezt hogy adjam elő normálisan, mert rosszul mondva ez úgy is hangozhat, mint hogy "nem dolgozom, csak otthon lopom a napot" - De a pénzem is megvan rá és közben vannak hosszú távú terveim és megragadtam a lehetőséget erre.

26/F

2017. febr. 22. 12:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

# 8: Adtam már ki lakást és van autóm is. Tisztában vagyok vele, hogy melyik mivel jár.

Van olyan ismerősöm, aki kizárólag a lakásai kiadásából él. Igen, van vele (némi) macera, de azért messze nem veszteséges, hiszen még ha egy fillért nem keresnél rajta, akkor is van egy értékálló befektetésed. De azért keresni is lehet rajta. Ja, hogy melós? Nekem eléggé úgy tűnik, hogy nehezedre esik mindenféle munka... lehet, hogy dolgoztál négy évet, de ha már ennyitől "kidőltél", hogy két év szabadságra kelljen menned, az nem sok jót ígér a jövőre nézve...

Én egyszerűen képtelen lennék 2 éven át a s...em mereszteni, mindig kell valami értelmes tevékenység az életembe... amikor nem dolgoztam, akkor pont az albérletbe kiadandó lakás felújításával voltam elfoglalva.

2017. febr. 22. 16:21
 12/13 anonim ***** válasza:

Hosszú távra nekem sem jönne be ilyen pasi. Egyrészt nem tud a pénzzel bánni (szerintem is érdemesebb lett volna lakást venni és azt eladni, ha továbbállsz), másrészt nagy luxus a mai világban nem csinálni semmit 1-2 évig.

Teljesen egyetértek a 11-es válaszolóval.

2017. febr. 22. 19:11
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Befektetni, dolgozni tovább, mert a munka mellett se egy nyelvtanfolyamba, se az edzésbe nem halsz bele. Maximum, ha nagyon fontos, akkor kevesebb órában, szóval jut is marad is.

Addig nem értem, minek elverni. Ráadásul a nap nagy részében tuti nem lenne mit csinálnod, ellustulnál, rossz lenne visszamenni utána 8-12 órázni, akkor miért tennéd ezt?

2017. febr. 23. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!