Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pszichiáternőhöz hogyan közeledjek, ha akarok tőle valamit?
Pár hete egy ismerősömet kísértem el a pszichiáteréhez, aki történetesen nő. Rögtön nagyon megfogott az arca, személyisége. Aztán azóta elég sokat gondolok rá, szeretném megismerni. Amennyire tudom nincs se férje, se barátja. Hogy lehetne közeledni felé? Gondolom a rendelésen nem fog ezzel foglalkozni, de ő is emberből van, minden bizonnyal, valahogy csak lehet hozzá is közeledni.
Olyan 30 év körül lehet, talán +2/3 év.
26/f
Aki pszichiáterként praktizál, az nagyon nagy valószínűséggel érett, harmonikus személyiséget vár el elsősorban a potenciális társától (nem újabb pácienst akar, hanem TÁRSAT).
Namármost egy érett személyiségű férfi nem a gyakorin kérdezget, hogy hogyan ismerkedjen meg egy nővel...
Szerintem se jo a baratod baratjakent elhivni. Viszont,ha veletlenszeruen megvarnad az ebedidejet vagy a munkanap veget es ugy megszolitanad az utcan,az talan jobb.
Pont neked van eselyed egy jo anyagi korulmenyek kozott elo nonel. O tuelengedi magat es nem torodik az egziszteniaddal,csak a jo kulsoddel,fiatalsagoddal es jo humoroddal. En is 30-as vagyok es termeszetesnek talalom,h az eletvidam ,20-oneves ,fiatal fiut valasszam a korombeliek helyett. Tetszik ez a tendencia! Igy orom egyre oregedni! Hajra sracok! Ezzel feldobtad a napom.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!