Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Életem első randija. Tudsz tanácsokat adni? 15/L
15 éves lány vagyok és jövő héten pénteken megyek egy 18 éves fiúval randizni (ha minden jól megy). A helyzet az, hogy nem nagyon ismerem a srácot, de neki állítólag nagyon bejövök és ő is nekem. A lényeg, hogy elmegyek, de próbálok óvatos és éber maradni.
Milyen ruhába menjek?
Mennyi pénzt vigyek?
Meddig kérjek szüleimrtől kikérőt? Ti hány óráig maradnátok/ maradhatnátok kint este?
Csókot engedhetek neki?
Mikre figyeljek oda?
Nem tudom, hogy hová lehetne ilyenkor menni? Milyen helyekre?
Egyebeket tudtok tanácsolni?
15/L
Hát megprobálok segiteni ha tudok=)
Én a mostani barátommal msn-en keresztül ismerkedtünk meg.
És hát mi megbeszéltünk januárban egy randit(akkor találkoztunk először)
és hát mi elmentünk egy pizzériába ahol ittunk üditőt és beszélgettünk,nem kellett mindig nekem beszélni mert mindig beszéltettem a srácot hogy azért ne az legyen hogy mekkora szám van hogy csak beszélni tudok:D,utánna elmentünk sétálni egy kicsit és pont esett a hó és elvoltunk szóval:D
és rá 1 hónapra összejöttem a fiúval=)és azóta már 3 hónap eltelt:)
nah és a tanácsok:)
Olyan ruhát vegyél fel amiben jól érzed magad de ne legyen kihivó se átlagos hétköznapi:)
szal mondjuk egy csinos felő csőnadrág és egy magassarkú tökéletes:)
pénzt szeritnem őven elég egy 1000-s mivel a fiú legyen annyira udvarias hogy állja:)
mi délután 3-tól 8-ig voltunk:)
de mivel itt a jó idő ezért elég este fele 7-körü és egy 9 fél 10-ig:)
ha ismered ha nem első randin tilos a csók,mert hamegcsókolod akkor tudja hogy könnyen benne vagy dolgokban amit kitud használni,vszont ha nem akkor majd kér egy 2. randit ahol már szabad a csók:)
Esetleg fagyizni,sétálni a parkban,egy pizzériában beültök iszogatni vagy fagyizóba sütitni:)
17/L
Szia! Tudom már nem aktuális, de azért én is leírok pár tapasztalatot.
Én 16 vagyok ő 20. 9 hónapig jártunk végül. Első randin Anyu is eljött, mert ő meg ment plázázni, meg akarta ismerni a srácot. Ő fizette nekünk a kaját. 3 órát voltunk együtt, délután. Csók nem volt, de a kezem végig fogta, és a végén volt ölelés. Én úgy emlészem rá vissza, hogy minden úgy sikerült, ahogy terveztem.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!