Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Életem első randija. Tudsz tanácsokat adni? 15/L
15 éves lány vagyok és jövő héten pénteken megyek egy 18 éves fiúval randizni (ha minden jól megy). A helyzet az, hogy nem nagyon ismerem a srácot, de neki állítólag nagyon bejövök és ő is nekem. A lényeg, hogy elmegyek, de próbálok óvatos és éber maradni.
Milyen ruhába menjek?
Mennyi pénzt vigyek?
Meddig kérjek szüleimrtől kikérőt? Ti hány óráig maradnátok/ maradhatnátok kint este?
Csókot engedhetek neki?
Mikre figyeljek oda?
Nem tudom, hogy hová lehetne ilyenkor menni? Milyen helyekre?
Egyebeket tudtok tanácsolni?
15/L
Ruha: ne legyen túl kihívó, de csinos legyél azért :)
Pénzt: valamennyit vigyél (pár ezret, sose lehet tudni), de illene a srácnak fizetni
Kikérőt? Döntsd el te, mennyi időt szeretnél a fiúval tölteni. Én mindenféleképpen többet mondanék mint amennyi lesz, minthogy késsek és parázzanak az ősök :D Hisz még csak 15 vagy.
Csók: majd meglátod mennyire kerültök egymáshoz közel, de szerintem ne add könnyen magad
Figyelj a srácra, nevess a viccein, legyél aranyos :)
A helyet a srác dönti el, de fagyizó, kávézó, ilyesmik simán szóba jöhetnek.
véletlen elküldtem az írás közepén előbb :D
szóval a lényeg, hogy maradj nyugodt. A helyet bízd rá, max ha unod a sétát fel-alá ajánlj valamit.
Pénzt keveset vigyél, mert ő is diák még...ha hétfőn suli 8-9nél ne maradj tovább, lássa azt, hogy rendes lány vagy:)
csókot akkor engedj ha nem nyomul végig túlságosan(persze ha ez nem zavar téged), meg ha tényleg szimpatikus a srác.
persze ha megfogja a kezed engedd, amúgy lehet nem mer majd csókolni se:D
Ne túl kihívó,de csinos,időnek megfelelő,kényelmes ruha.Legyen nálad mentő pár száz Ft,de valószínűleg a srác úgyis meghív.Ha nem ismered még annyira 3-4 óra elsőre sztem bőven elég.Fontos a szemkontaktus,hogy lássa rajtad h jól érzed magad vele,h érdeklődsz iránta.Kérdezz sokat,válaszolj kifejtősen.Legyél kommunikatív,de ne nyomd el a sok dumálásoddal:DSéta,kávéház,cukrászda ezeken a helyeken lehet beszélgetni:)Csókot ha érzed h ott az a bizonyos pillanat,akkor engedd nyugodtan.:)
Sok sikert hozzá. :) Majd vmi beszámolót adhatnál,h h sikerült. :)
Nah drága csajos, segítek én neked.:D
De előtte hagy mondjam el az én első randimat.
egy éve már ennek lassan, de még mindig úgy emlékszem rá mintha tegnap lett volna. Borús augusztusi nap volt ez, s a bnőim készítettek arra a szerintem még akkor "csodálatos" délutánra. Mivel első randim volt, így én úgy tartottam helyesnek hogy elvigyem a két legjobb bnőmet is, amit a fiú nem is bánt. Ez ilyen msnes ismerkedés volt. A fiú 16 éves volt még akkor. én olyan ideges voltam hogy az nem igaz. Izgultam is. Nah és persze még előző nap vettem meg álmaim ruháját. S az nap délután kétóratizenkétperckor leszállt a buszól. Hát mikor megláttam azt a rocker-emo kicsit deszkás fillingű pasit, aki 185cm magas volt, és én vagyok 162, akkor estem hátra majdnem. Nah az a délután.......:/:/:/:/
És jöhetnek a tanácsok:D
Mivel már sok randin részt vettem, a 14 éves fejemmel így már tudom hogy általában mi hogy van.
Ruha tanács az lenne, hogy először tudd meg hogy milyen stílusú a pasi, mit szeret és hozzá igazodj!
Pénzt csak tartalékba vigyél.
Addig maradj kint amíg engednek a szüleid.
Én télen 7-ig maradtam, nyáron meg akár 9-ig is.
De ha vmi koncerten voltunk, akkor hajnal 3.
Csókot engedhetsz, de csak akkor ha tényleg annyira bejön neked, hogy abba bele remegsz és megszólalni sem tudsz.
Arra figyelj oda, hogy ha a melledet nézi, akkor nem biztos hogy csókot akar(tapasztalat).Legyél vissza húzódott kicsit először!
Menjetek el sétálni, és beülni mondjuk a plázába, esetleg leülni egy padra.
Ruhában kicsit kivágottabb felsőt vegyél fel inkább.:D
Ha szeretnél még tippeket kérni akkor írj e-mailt:D
Köszi, puszi:D
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!