Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Véleményre vagyok kíváncsi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferenc1102 kérdése:

Véleményre vagyok kíváncsi, randizás, sokadik, megunás. Többi lent?! Bennem a hiba?

Figyelt kérdés
Kb 1,5 -2 hónapja ismerkedek egy lánnyal (27) értelmes,röbb nyelven beszél és helyes. DE! Minden randi közhelyeken van, mozi,étterem,cukrászda,kávézó,színház,kocsim.. ráuntam,hogy nincs közös terünk csak a kocsim hátsó ülése (de szeretkezni nem akar ott mert,h első alkalom nem ott történjen meg) Ráadásul 30 kmre lakik tőlem és mindig én utazok odavissza, mindent l2n fizetek a randikon (5-6 e ft per alkalom- nem vagyok csóró,de zavar,h birkának vagyok nézve) magánterünk,esély szeretkezni,vagy csak összebújni kettesben lenni nulla.mert csak én jártam hozzá,de.neki.meg a szülei otthon vannak és.neki úgy.nem megy... vélemények? Én vagyok gáz? 27éves pasi vagyok
2017. febr. 19. 13:24
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Mikor közöltem vele akkor zokon vette h milrt nem előbb mondtam neki,h nem akarok tőle semmit. Hiába mondtqm neki h az oka a fent elmítettek.
2017. febr. 21. 12:22
 12/18 A kérdező kommentje:
Olyannyira nem volt szórakoztató, értelmes volt, okos, másoddiplomás többnyelven beszél,de nem volt meg a felvillanyozás, h belezúgnék. Mindig tanul valamit az ember, most pl azt,h az iskolai végzettség és a magasság nem egyenes arány a tökéletességgel :)
2017. febr. 21. 12:30
 13/18 anonim ***** válasza:
Látod mire nem tanít az élet.Nálam alapból ez nem számít,de azért majd legközelebb ne egy hajléktalan nőnél próbálkozz.😊
2017. febr. 21. 12:58
 14/18 A kérdező kommentje:
Az is elég ha klt hét utánután nem akarvolt virággal bemutatni az anyjának :p de tény h mindennem kapcsolatból lehet valamit okulni :)
2017. febr. 21. 16:38
 15/18 A kérdező kommentje:
(Telefon autokorrekt), hibás irást az okozta... hány éves vagy egyébként?
2017. febr. 21. 16:39
 16/18 anonim ***** válasza:
Igen,az én helyesírásom is kizárólag a telefonom hibája.Néha idegesítően rosszul javít.😊 34 vok.
2017. febr. 21. 16:44
 17/18 A kérdező kommentje:
Volt hasonló tapasztalatod?
2017. febr. 21. 16:55
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem.De sokat szoktam figyelni😊
2017. febr. 21. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!