Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalt 30-as,40-es nőtársaim, jól látom, hogy 35 év alatti férfiakkal nem tanácsos ismerkednünk?
Én nem csak a csalfaság miatt gondolom így. Ez bármilyen korban előfordulhat, sőt, legtöbbször az 50-et átlépő pasik kezdenek el jóval fiatalabb nőket "vadászgatni" a kapuzárási pánik közepette.
Nekem 29 éves nőként inkább az a tapasztalatom, hogy a velem egy korú férfiak jóval infantilisabbak, szinte semmi komoly szándék bennük, kb azt az életet élik, mint én 20-24 évesen. Bulizgatás, utazgatás, fesztiválozás stb., miközben sokan még otthon élnek vagy semmi perspektívájuk nincs, belekezdenek a 3. egyetembe, holott az előzőeket sem fejezték be, vagy ha igen, akkor most éppen új dolgot akarnak tanulni. Alig találkozom olyannak, akinek 30 éves korára mondjuk jó állása lenne, amiben már kezdene megszilárdulni, karriert építeni, kallódnak össze-vissza.
Persze nem szeretnék általánosítani, de az elmúlt másfél évem "párkeresésének" tapasztalata, hogy 10-ből 8 férfi ilyen, akiket megismertem. Ezzel ellentétben nekem már komolyabb "igényeim" vannak, igénylem a biztonságot, a bizonyos szintű állandóságot, a stabilitást. Ezért kezdtem inkább én is a 35 év feletti korosztály felé érdeklődni. Talán...
Az a baj, hogy egy konkrét személyről van valamennyi tapasztalatod és azt akarod ráhúzni egy egész korosztályra. Ez pedig alaptalan. Minden korosztályban vannak nagyon különböző személyiségű emberek.
Az én párom pl. 32 éves és abszolút semmi nem igaz rá abból, amit itt leírtál. Nemhogy instagramra nem posztolgat, de még Facebookon sincs fent. Nem divatmajom, nem hencegős, inkább visszahúzódó, de a kapcsolatban nagyon is figyelmes, törődő. Eddigi kapcsolatai hosszú távúak voltak és hűséges volt. Nem játszmázik, egyáltalán nem csak szexre hajt, stb.
Szerintem inkább a te emberismereteddel lehet gond, hogy olyan pasit választottál, aki egyébként alkalmatlan egy harmonikus kapcsolatra. Ez pedig nem a koron múlik, hanem az illető személyiségén!
Én még most is gyerekes vagyok. Viszont soha sem játszmáztam, mindig is komoly kapcsolatra hajtottam (nem is jött össze jó sokáig, de végül igen) és hűséges vagyok. PS-em nincs, PC-n nyomom (amikor olyanom van, nem állandóan).
37F
30 éves férfi vagyok, még soha sem volt komoly kapcsolatom, pedig mindig szerettem volna. Ennek pedig az a fő oka az, hogy nem "játszmázom"/színészkedem, hanem őszinte vagyok, így nem tudom a meghódítandó vad alfahím képét vetíteni...
Baj ha "játszmáznak"? Hát igen, sajnos mi tudjuk hogy milyen az, hiszen a nők kortól függetlenül teszik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!