Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez nem szemétség?
Hálistennek nem éltem magam bele a dologba, azonban eljátszottam sokszor a gondolattal, hogy mi lenne ha stb, de igyekeztem nem érezni semmit a történet szereplője iránt..
Adott egy pasi, kb 200 km-re lakik tőlem, ezt sejtette, és ez nem jelenthetett volna akadályt, hiszen országon belül írtó sokat utazik, na meg tudjuk, ha kell egy nő akkor a férfi képes átmenni tűzön-vízen. A pasi rámírt kb. december elején ismerkedés céljából. Jókat cseteltünk, telefonszámom is elkérte, hívogatott, telón is beszéltünk, szóval udvarolgatott, bókolt stb. Mivel mindkettőnknek vizsgaidőszaka volt, és pontosan tudta, hogy hol tanulok (lakóhelyemtől 30 kmre), így megbeszéltük, h vizsgaidőszak után az első dolgunk lesz, h találkozunk. Addig maradt a cset, és az esti beszélgetések. Többször mondtam, hogy megyek haza a koliból szüleimhez, de úgy elsiklottunk a téma felett, hogy hol is élek, ő mindig írta h épp melyik városban wellnesezik a barátaival, küldözgette a képeket, szóval minden okés volt, intenzíven keresett (amúgy ő 2 héttel hamarabb letudta a vizsgaidőszakot mint én) ... aztán eljött (volna :D) a találka ideje...rámír h hétfőn tali... mondom okés, de ugye tudod h én XY helyen lakom? erre annyit írt vissza...öööö..oké, akkor újra tervezés... majd belőtte, hha pesten járok bármikor bátran keressem meg, mert márciusba úgyis csap egy nagy bulit :D:D:D:D kb sírva nevettem, mert egyrészt aztgondolom ha nagyon érdekel a csaj, megtudom elsőkörben hol lakik pontosan (amúgy azt vágta h 200 kmre tőle, csak a pontos település nevet nem), másrészt ha nagyon érdekel, akkor lakhat a jég hátán is, megkeresem, legalább egy randival megtiszetelem már ennyi beszélgetés után, aztán megbeszéljük h nem mehet ez a 200 km táv miatt... azóta a pasi nem írt, előtte 2 hónapon át ha naponta nemis, de két naponta azért írt... olyan dühöt érzek, mert ez is egy szemét volt, és isteni szerencse, hogy nem estem belé, és nem éltem magam bele a dologba!
Szerintetek ez nem gáz részéről? Gondolom csak d.gni akart volna egy jót... :) bánom h 1 percet is rászántam az életemből...
26N
Miért gondolod,hogy a település neve miatt van?
Annyira putris környék?
"amúgy azt vágta h 200 kmre tőle, csak a pontos település nevet nem"
"tudta, hogy messze lakom, mégis írkált, csak a település nevét nem tudta!"
Ezek miatt hittem úgy.
Biztos van neki közelebbi játékos is....
Egyébként mindenki máshogy áll ehez. Nekem például nem lenne akadály 200km, de még több sem. Akkor is ha tudom úgysem lesz semmi, csak egy randi. Elég rég randiztam úgy 12 éve, szóval már csak ezért is elutaznék több száz kilométert :) Szerintem jól látod a dolgot....ő számította el magát kissé, aztán észbekapott.
200km, az kocsival kb. 2,5 óra...
Mi 1000km-ről voltunk együtt úgy, hogy eleinte én piszkosul féltem ettől (csak barátilag írogattam), de a párom elhatározta, hogy szeretne személyesen is találkozni, így nem hagyott "békén", és fél éven át minden nap rámírt, én pedig válaszolgattam.
Pont egy éve ismerjük egymást (ebből fél évig chat, fél év ingázás), és olyan jól sikerült a "meg szeretnélek ismerni"-dolog, hogy együtt élünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!