Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagy szemétség lenne facen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy szemétség lenne facen "lekkopintani a csajt? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Egy hónapja talalkozgatok egy lánnyal nagyon bejött meg mé a mai napig is nagyon tetszik, de nem érzem rajta azt h többet szeretne tőlem mint kavarás (párszot lemondta a randikat, volt h olyan h másnap irt h bocsi h nem mentem ugy h én vártam rá, szerintem csak hűlyített, egyik nap kis aranyosan beszélgettünk másnap mar tök flegma volt velem). Egy hete már h nem is találkoztunk és én tök váratlanul egy nagyon jó ismerősömmel kavartam buliba, azota minden nap találkoztunk sosem gondoltunk barátként egymasra most meg aztán főleg nem, kb már össze is jöttünk. Az első csaj ahogy észrevette h nem nagyok irok neki meg ilyenek egyből elkezdett kérdezni felőlem h mi a baj miért nem irok meg stb. Rosszul estek azok a dolgok amiket csinalt de ugyan akkor vele is szerettem lenni. Egyértelmű h a másik csajt valasztom. Nagy parasztság lenne ha az első csajjal közölném h már ne találkozzun mert nem tudtam rajtad kiigazodni h akarsz e komoly dolgot meg stb stb, de mind ezt FACEBOOKON? Nem akarom megbántani nem olyan vagyok de hát nincs más választasom.

2015. okt. 4. 11:15
 1/3 anonim ***** válasza:

Jobb az egyenesség, mint a hazudozás. Lehet rosszul fog neki esni, bár amiket ő csinált az nagyon szemétség volt, egy szava se lehet rád.

n

2015. okt. 4. 11:19
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem lenne parasztság.

Viszont én nem mondanám meg.

Olyan lennék, mint ő, nem válaszolnék, kétségek közt hagynám. Nyilván neki is volt más ez idő alatt. de facbookon tedd,ne talizzatok.

2015. okt. 4. 11:20
 3/3 A kérdező kommentje:
Én is arra gyanakszom h volt más is akivel kavarászott..meg olyan is volt h levitt a társaságába, beültünk iszogatni és egy óra mulva lelépett ott hagyva engem a számomra ismeretlenekkel. Vmit majd kitalálok és irok neki.
2015. okt. 4. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!